Tee tulevaisuus! – pk-yrityksen ennakointiopas julkistettu

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida. Diges ry julkisti tiistaina 11.11. klo 11 pk-yrittäjien avuksi ennakointityöhön käytännönläheisen ja helppolukuisen ennakointioppaan.

Janne Flinkkilän toimittaman ja Pirita Tolvasen kuvittaman oppaan sisällöstä ovat vastanneet futuristi Elina Hiltunen sekä Diges ry:n asiantuntijat Pekka Krook ja Helena Pekkarinen. Opas tarjoaa perustiedot ennakoinnissa käytettävistä menetelmistä sekä ennen kaikkea niiden soveltamisesta pk-yrityksen käytännön työskentelyyn. Näitä käytännön ”esamerkkejä” oppaassa jakaa pitkän linjan yrittäjä Esa Rimpiläinen.  

Tee tulevaisuus! –pk-yrityksen ennakointiopas antaa käytännön vinkkejä ennakoinnin hyödyntämiseksi pk-yrittäjän arjessa, olipa sitten kyseessä myynti tai markkinointi, liiketoiminnan uudistamien tai innovaatioiden kaupallistaminen.

Tulevaisuus ei vain tule – pk-yrityksellekään. Yritys voi omilla toimillaan, ennakoimalla ja pitämällä silmänsä ja korvansa auki, myös itse vaikuttaa siihen millaiseksi sen tulevaisuus muotoutuu. Nyt julkistettu opas tarjoaa tähän simppeleitä työkaluja.

Tee tulevaisuus! Pk-yrittäjän ennakointioppaan rahoittavat Hämeen ELY-keskus Manner-Suomen ESR-ohjelmasta ja Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmasta sekä Luovien alojen liiketoiminnan kehittämisyhdistys Diges ry.

Lataa ilmainen opas itsellesi  Diges ry:n sivuilta . Ota opas mukaasi seuraavalle juna- tai lentomatkalle ja aloita oman yrityksesi tulevaisuuden tekeminen!

Lisätiedot:

Diges ry
Pekka Krook, 045 631 8384
Helena Pekkarinen, 040-7632623

Eero Lukin