Finnayn verkkokauppa Creative Business Cupin loppukilpailuun

Kööpenhaminassa järjestettävään Creative Business Cupin loppukilpailuun Suomea lähtee edustamaan Finnay Oy:n kehittämä palvelu, joka tarjoaa uniikin tavan lahjojen antamiseen ja vastaanottamiseen.

Finnay on uudenlainen mobiili lahjapalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat ostaa, antaa ja saada lahjoja ainutlaatuisella tavalla. Finnayn verkkokauppa tarjoaa uudenlaisen ja seikkailullisen tavan muistaa lahjan saajaa. Finnayn verkkokaupan valikoimassa on laadukkaita tuote- ja elämyslahjoja Suomesta ja maailmalta. Kaupasta voi ostaa myös kekseliäästi yhdisteltyjä tuotteita.

Kun lahjan antaja valitsee toimituksen Finnay Wayfinderin kautta, vastaanottaja saa viestin saamastaan lahjasta. Ladattuaan sovelluksen lahjan saaja seikkailee vihjeiden perusteella noutamaan lahjan. Finnay tuo lahjakulttuuriin leikkimielisyyttä, iloa, elämyksiä ja kivijalkakauppoihin asiakkaita.

Finnay on helsinkiläinen startup-yritys, joka on perustettu lokakuussa 2013. Finnayn tavoitteena on kasvaa nopeasti kansainvälisille markkinoille tarjoten elämyksellisiä kokemuksia.Yrityksellä on myös kansainvälistymishanke Tekesin Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelmassa.

Suomen CBC:n loppukisan tuomaristossa olivat Minna Suutari, Tekes, Petra Tarjanne, Työ- ja elinkeinoministeriö ja Timo Metsä-Tokila, Varsinais-Suomen ELY-keskus.
Tuomariston mukaan Finnay on moniulotteinen sähköisen liiketoiminnan uusi konsepti, jolla on uutuusarvoa ja markkinapotentiaalia. Finnay Oy on edennyt ja saanut uusia kumppaneita ripeässä tahdissa.

Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu, jossa haetaan ainutlaatuisia bisnesideoita luovilta aloilta. Kööpenhaminassa 17.-19.11.2014 järjestettävässä loppukilpailussa on mukana osallistujia 60 maasta.
Creative Business Cupin pääjärjestäjä on CKO – Center for Cultural and Experience Economy.
Suomen kansallisen kisan järjestäjänä on työ- ja elinkeinoministeriön Luovien alojen verkosto.

Eero Lukin