EARS Helsinki kutsuu luovien alojen ammattilaisia

Europe-Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ilmiöitä ja ammattilaisia esittelevä seminaarisarja ja verkkomedia. EARS auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian välillä kokoamalla säännöllisesti yhteen alan kansainväliset vaikuttajat.

Syksyllä 2014 EARS kutsuu luovien alojen kiinnostavimmat tekijät ja kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneet ammattilaiset Helsinkiin. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa verkostoja Aasian markkinoille, lisätä kansainvälistä yhteistyötä monialaisesti sekä jakaa tietoa ja parhaita käytäntöjä ammattilaisten välillä.

4.–7.9.2014 järjestettävä EARS on Helsinki -tapahtuma esittelee kiinnostavia luovan teollisuuden ilmiöitä, onnistuneita kansainvälisiä yhteishankkeita ja keskeisiä vaikuttajia Aasiasta ja Euroopasta. Ohjelma koostuu keynote -puheenvuoroista, pyöreän pöydän keskusteluista, verkostoitumishetkistä, paikallisten toimijoiden tapaamisista sekä alakohtaisista työpajoista musiikki- ja viihdeteollisuuden, esittävien taiteiden, muotoilun ja media-alan ammattilaisille.

Seminaarin tähän mennessä julkaistujen puhujien joukossa on mm. aasialaisen musiikkiteollisuuden pioneerejä, yksi Kiinan merkittävimmistä muotoilijoista sekä eurooppalaisen ja aasialaisen viihdeteollisuuden avainhenkilöitä:

  • Shen Lihui, Toimitusjohtaja, Modern Sky Entertainment, Kiinan ensimmäinen itsenäinen levy-yhtiö ja johtava festivaalijärjestäjä. Kiinan suurimpien festivaalien Modern Sky Festivalin ja Strawberry Music Festivalin tuottaja.
  • Paul Dankmeyer, Taiteellinen johtaja, Jakarta Java Jazz Festival, Indonesiassa järjestettävä festivaali on Kaakkois-Aasian suurin musiikkitapahtuma yli 100 000 kävijällä vuonna 2013.
  • David He, Toimitusjohtaja, Taihe Live, suurten yleisötapahtumien järjestäjä Kiinassa. Tuottaa niin urheilutapahtumia (mm. NBA China Games) kuin kiinalaisten ja länsimaalaisten huippuartistien konsertteja (mm. Justin Bieber ja Bruno Mars).
  • Pelle Lidell, Euroopan A&R johtaja, Universal Music Publishing, Uranuurtaja pohjoismaalaisten musiikintekijöiden ja K-pop tähtien yhdistämisessä. Lidellin luotsaama biisinkirjoittajien joukko on myynyt yli 10 000 miljoonaa K-pop levyä tekemällä kappaleita mm. huippusuosituille BoA:lle, TVXQ:lle ja Girls’ Generationille.
  • Meng Jinhui, Johtaja, VICE China, VICE on johtava kansainvälisen nuorisomedia. Täysin paikallinen, kiinankielinen VICE China tuottaa Kiinan kiinnostavimman sisällön nuorille aikuisille.
  • Cheung Fai, Taiteellinen johtaja, Franco Dragone Entertainment Group, uuden median, markkinoinnin ja esittävien taiteiden guru. Taiteellisena johtajana Cirque De Soleilin entisenä ohjaajana tunnetun belgialaisen koreografin Franco Dragonen perustamassa yhtiössä, joka on kuulu spektaakkelimaisista esityksistään.
  • Michael LoJudice, Toimitusjohtaja, No Road Entertainment, yksi länsimaiden ja Aasian luovien alojen yhteistyön rakentamisen edelläkävijöistä. Vastaa oman tuotantoyhtiö No Road Entertainment lisäksi Modern Sky Entertainmentin kansainvälisistä toiminnoista.
  • Pan Jianfeng, Toimitusjohtaja , SHTYPE, kansainvälisesti palkittu graafinen suunnittelija, kiinalaisen kirjainsuunnittelun huippunimi ja design-strategi.

Rekisteröityminen ja lisätietoa tapahtumasta: http://www.ears.asia/ears-on-helsinki-2014