Vivagolle tunnustusta The Best eHealth Solution in EU -kilpailussa

Eurooppalaisille pk-yrityksille suunnatussa eHealth-kilpailussa haettiin vuoden 2013 parasta eHealth-ratkaisua.

Kilpailussa etsittiin innovatiivisia eHealth-yrityksiä, jotka tarjoavat ratkaisuja terveydenhoidon tarpeisiin tai tukevat väestön aktiivista ja tervettä ikääntymistä. Kilpailuun osallistui yli 200 yritystä Euroopasta, joista finaaliin ylti 15.

Finaaliin valitut 15 pk-yritystä esittelivät ratkaisunsa kansainväliselle tuomaristolle 13.5.2013 eHealth-viikon yhteydessä Dublinissa. Voittajan valinnassa painotettiin ratkaisun vaikuttavuutta ja yrityksen potentiaalia kasvaa maailmanluokan yritykseksi.

"Vivagolle on upeaa tulla valituksi Euroopan toiseksi parhaaksi eHealth-ratkaisuksi. Se on hyvä kiitos pitkäjänteisestä kehitystyöstä ikääntyneiden hyvinvoinnin ja turvan lisäämiseksi ja osoitus uudenlaisen hoivaratkaisumallin potentiaalista kansainvälisillä markkinoilla", kertoo Vivagon toimitusjohtaja Katja Kääriä.

Sitran johtava asiantuntija ja Vivagon hallituksen puheenjohtaja Kimmo Haahkola iloitsee Vivagon onnistumisesta: "Vivago on viime vuosina palkittu kansainvälisesti jo teknologiastaan ja designista, nyt saatu palkinto käytettävästä ratkaisusta täydentää kokonaisuuden. Vivago on kehittänyt uudenlaisen tavan ratkaista kotihoidon haasteita, parantaa kustannustehokkuutta ja mahdollistaa turvatun, itsenäisen asumisen kotona mahdollisimman pitkään".

Vivago Oy on suomalainen, vuonna 1994 perustettu terveys- ja turva-alan huipputeknologiayritys, joka kehittää, myy ja markkinoi automaattisia ihmisen aktiivisuustasoa seuraavia ja analysoivia palvelukokonaisuuksia. Vivagon tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja niillä on avainlipputunnus. Vivagon suurin omistaja on Sitra ja muina omistajina on suomalaisia yksityishenkilöitä ja instituutioita. Vivago on ollut mukana Turvallisuus-ohjelmasta rahoitusta saaneessa ITEA2 Guarantee – A Guardian Angel for the Extended Home Environment -projektissa. Samoin Vivago on ollut aktiivinen toimija ohjelman kanssa yhteistyötä tekevässä Smart Ageing Network Finland -verkossa.

Lisätietoja

http://www.ehealthcompetition.eu/

Vivago Oy
www.vivago.com