Vivago eurooppalaisen terveysteknologiakilpailun finaaliin

Suomalainen Vivago Oy on päässyt Euroopan komission järjestämän terveysteknologiakilpailun finaaliin. Eurooppalaisille pk-yrityksille suunnatussa eHealth-kilpailussa haetaan vuoden 2013 parasta eHealth-ratkaisua.

Kilpailussa etsitään innovatiivisia eHealth-yrityksiä, jotka tarjoavat ratkaisuja terveydenhoidon tarpeisiin tai tukevat väestön aktiivista ja tervettä ikääntymistä. Kilpailun tavoitteena on tukea alan pk-yrityksiä parantamalla niiden kansainvälistä näkyvyyttä ja tarjota kanava asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja investointien houkuttelemiseksi.

Finaaliin valitut 16 pk-yritystä esittelevät ratkaisunsa kansainväliselle tuomaristolle 13.5.2013 eHealth-viikon yhteydessä Dublinissa. Voittajan valinnassa painotetaan teknologista innovaatiota, joka luo vaikuttavuutta usealla eri tasolla (esim. potilaat, palvelujen tuottajat ja markkinat). Suomessa kilpailua koordinoi Culminatum Innovation.

”Vivagon menestys toimii esimerkkinä muillekin terveysalan yrityksille ja osoittaa suomalaisen osaamisen kilpailukyvystä maailmalla”, sanoo toimialajohtaja Minna Hendolin Tekesistä.

SalWe-SHOKin toimitusjohtaja Saara Hassinen onnittelee Vivagoa: ”Kilpailu antaa loistavaa näkyvyyttä suomalaiselle osaamiselle.” Vivago on osapuolena SalWen tutkimusohjelmassa Mielen ja kehon eliksiirit, joka tuo lisää tutkittua tietoa vahvistamaan osaamista.

Vivago Oy on suomalainen, vuonna 1994 perustettu terveys- ja turva-alan huipputeknologiayritys, joka kehittää, myy ja markkinoi automaattisia ihmisen aktiivisuustasoa seuraavia ja analysoivia palvelukokonaisuuksia. Vivagon tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja niillä on avainlipputunnus.

Lue koko uutinen Vivagon verkkosivuilta