Tule ja inspiroidu Innomarkkinoilla!

Hyvinvoinnin ja terveydenhuollon kehittäminen on kyllästetty puheella rahasta ja rakenteista. Tekijöistä puhutaan ihmisinä paljon vähemmän. Uskallanko? Mitä jos epäonnistun? Kokeilukulttuurissa siirrytään suunnitelmien ääreltä rohkeasti tekemiseen. Tule ja inspiroidu Innomarkkinoilla!

Innomarkkinat on hyvinvointi- ja terveysalan kehittämisen kohtaamispaikka 19.11.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille hyvinvointi- ja terveysalan kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille, ammattilaisille ja päättäjille kunnissa, järjestöissä, yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Tapahtuman toteuttaa Innokylä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Viitsisitsä tehdä hankintoja asiakaslähtöisesti?

Tiesitkö, että hankintoja voi tehdä muutenkin kuin papereita pyöritellen ja halvinta etsien? Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ja Vanhustyön keskusliitto ovat KÄKÄTE – Käyttäjälle kätevä teknologia -projektissaan kokeilleet uudenlaista hankintatapaa. Tule kuulemaan mistä on kyse! Session puheenjohtajana toimii neuvotteleva virkamies Mikko Martikainen työ- ja elinkeinoministeriön Innovaatio-osastolta.

Mitä on esikaupallinen hankinta?
Kenneth Sandström, Tekesin Innovaatiot sosiaali- ja terveyspalveluissa -ohjelman koordinaattori

Case Leevi: Innovatiivinen hankintakäytäntö järjestön kokeilemana
Jaana Nykänen, Valli ry, KÄKÄTE

Kommenttipuheenvuorot:
hallituksen puheenjohtaja Kari Lankinen, Reilu Palvelu ry
toimitusjohtaja Ilkka Tiainen, Oppifi Oy

Pia Mörk