Tekes järjestää Tempo pitchaus -tilaisuuden Slushissa!

Tekesin Tempo järjestää Slushissa pitching-tilaisuuden , jossa yrittäjät voivat esitellä ideoitaan Tekesin asiantuntijoille.

Tekesin Tempo etsii uusia liiketoimintaideoita, jotka ovat nopeasti testattavissa ja kaupallistettavissa kansainvälisille markkinoille. Tätä varten tarjoamme pitchausmahdollisuuden Slushiin osallistuville yrityksille, jotka haluavat esitellä ideansa suoraan Tekesin Tempo-asiantuntijoille.

Tempossa on rahoitettu kymmenien yritysten projekteja, jotka tähtäävät nopeaan kasvuun ja nopeasti markkinoille. Tavoitteena on saada Tempo-projektin aikana tuote tehtyä (minimum viable product) ja koemarkkinoitua. Voisiko yrityksesi saada Tekesin rahoitusta? Tule ja pitchaa!

Tekes Tempo -pitching

Milloin?                                       

Torstaina  14. marraskuuta  klo 10-16  Slushin investor-alueella, Tekes/ Tempo -pöytä.

Kenelle?

Suomalaisille, alle 2-vuotiaille startupeille, joilla on uusi liikeidea testattavaksi markkinoilla.

Mitä?

Tempo-pitching  tarjoaa mahdollisuuden saada suoraan palautetta Tempo-raadilta kannattaako Tempo -rahoitushakemus jättää. Samalla saat ideoita ja suosituksia siitä, miten muuten edetä ideasi kanssa.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu Team Finland -ständillä ja kerro jollekin meistä, että haluat pitchata Tempoon ja jätä yhteystietosi sekä aikavaraukseksi. Kullekin yritykselle on varattu aikaa 15 minuuttia (5 pitchaukseen, 5 kysymyksille ja 5 palautteelle Älä siis mieti voitko saada rahoitusta, vaan hyödynnä tämä ainutlaatuinen mahdollisuus  ja tule pitchaamaan ideasi!

Tempo vauhdittaa yrityksiä

Tekesin Tempo-rahoitus vauhdittaa alle 2-vuotiaita yrityksiä, jotka kehittävät aidosti uudenlaisia konsepteja. Yrityksillä on uskottavat valmiudet saada aikaan nopeasti kasvavaa kansainvälistä liiketoimintaa. Tempossa rahoitetaan lyhyitä kustannustehokkaita projekteja, joissa selvitetään markkinatarvetta.

Tempo on jatkoa vuonna 2011 käynnistyneelle Tempo – markkinalähtöiset mobiilipalvelut -projektille. Keväästä 2013 eteenpäin Tempo on avoin kaikille toimialoille, joilla on tarvetta markkinalähtöiselle ja ketterälle kehitystyölle. Lue lisää Temposta: www.tekes.fi/tempo.

Lisätietoja:

Tuomas Henttonen, asiantuntija, Tekes puh: 02950 55696