TeamFinland SLUSHissa

Team Finland oli mukana Slushissa kertomassa palveluistaan startup-yrityksille ja sijoittajille.

Kasvuyritystapahtuma Slush keräsi tänä vuonna yli 5000 yrittäjää, opiskelijaa ja sijoittajaa Helsingin Kaapelitehtaalle.

Slushissa Team Finlandista olivat mukana Finnvera, Invest in Finland, PRH, Tekes ja Teollisuussijoitus. Lisäksi ulkoministeriön hoidettavana oleva Team Finland -viestintä tuki tapahtumaa verkkosivuston ja sosiaalisen median kautta. Yhdessä nämä toimijat edustavat tärkeimpiä palveluja, jotka on suunnattu alkuvaiheen yrityksille ja näihin yrityksiin sijoittaville pääomasijoittajille.

Slushissa ständillä oli tavattavissa asiantuntijoita kaikista organisaatioista. Lisäksi Team Finlandin palvelut oli koottu tiiviiseen pakettiin Multitouch-näytölle.

Keskiviikkona ständillä vieraili muun muassa pääministeri Jyrki Katainen, joka avasi tilaisuuden puheellaan. Katainen sanoi, että tapahtuma antoi loistavan tilaisuuden esitellä suomalaista osaamista aikoina, jolloin kansainvälistä kilpailukykyä tarvitaan.

Tekes oli mukana myös Tempo-kampanjan ja Skene-ohjelman kautta. Keskiviikkona Skene oli mukana Slushin peliosuudessa. Torstaina tuoreet yrittäjät pääsivät esittelemään ideoita Tekesin Tempo-pitchingissä.

TeamFinland SLUSHissa

TeamFinland SLUSHissa

 

Josi Tikkanen