Kasvuhakuinen pk-yritys – tarvitsetko liiketoimintasparrausta kehittymisesi tueksi? Hae itsellesi ServeKummia!

Tekesin Serve-ohjelma käynnistää kummitoiminnan kasvuhakuisten pk-yritysten ja start-upien kehittymisen tukemiseksi ja yritysten keskinäisen oppimisen edistämiseksi.

– Loppuvuodesta toteuttamassamme Serven rahoittamille yrityshankkeille suunnatussa kyselyssä ilmeni, että yritykset toivovat keinoja keskinäiseen liiketoimintasparraukseen ja toimialojen väliseen oppimiseen. Kummitoiminnalla pyrimme vastaamaan näihin tarpeisiin, kertoo Serve-ohjelman koordinaattori Heli Paavola Ramboll Management Consultingista.

ServeKummi-toiminta pitää sisällään yritysten välistä, maksutonta ja itseohjautuvaa liiketoimintasparrausta. Yleisperiaatteena on, että kummiyritys ja sparrattava pk-yritys tapaavat kerran vuodessa ja sparraavat pk-yrityksen liiketoimintaan liittyvistä haasteista ja kysymyksistä noin parin tunnin mittaisessa kummitapaamisessa.

Tekesin Serve-ohjelman toteuttamassa yrityskyselyssä ilmeni, että yrityksillä on halukkuutta antaa maksutonta sparrausapua kasvuhakuisille pk-yrityksille. Innokkaita ServeKummeja onkin jo yli 25, joista valtaosa edustaa suuria yrityksiä.

Tekesin Serve-ohjelma koordinoi kummitoimintaa vuoden 2013 loppuun asti linkittäen kummeja ja sparrausapua kaipaavia pk-yrityksiä keskenään.

Haluatko osallistua ServeKummi-toimintaan "kummina" tai "kummilapsena"?

Ilmoittaudu toimintaan mukaan!

Lisätietoja

Heli Paavola
Serve-ohjelman koordinointi
puh. 050 428 0872
heli.paavola (at) r-m.com

 

Hanna Koskela