Kasvuvalmennus – Growth Coaching

Oppimisratkaisut ohjelman loppuosassa painotetaan kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä ja käynnissä olevien arvoverkkohankkeiden tulosten hyödyntämistä. Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kasvuvalmennus on tarkoitettu sekä alkaville yrityksille että jo pidempään toimineille innovatiivisille helsinkiläisille yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä. Toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille Kasvuvalmennus antaa taloudellisen mahdollisuuden kiihdyttää kasvua käyttämällä korkeatasoisia asiantuntijapalveluita. Pidempään toimineille yrityksille Kasvuvalmennus tarjoaa joustavan tavan kartoittaa uusia kasvusuuntia sekä sysäyksen jatkaa kasvua.

Sparraajiksi on valittu Suomen eturivin konsultteja eri osaamisalueilta, strategia- ja lakiasioista talouteen ja markkinointiin. Ohjelma yhdistää yritykset heille parhaiten sopiviin asiantuntijoihin ja tukee sparrausta jopa 70 prosentilla kustannuksista. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valinta tapahtuu verkkohakemuksen ja haastattelujen perusteella. Kaikkiaan valintaprosessi kestää noin kaksi viikkoa. Yrityksiä valitaan vuonna 2013 viidesti ja toinen hakukierros on avoinna 3.3. saakka. Lisätietoja ja hakulomake.

Lisätietoja

Kaisa Sibelius, vastaava tuottaja
Forum Virium Helsinki
puh. 040 570 1317
kaisa.sibelius (at) forumvirium.fi

 

Pekka Ollikainen