NIY-yritys Kioskedille iso rahoituskierros

Verkkomainontayritys Kiosked on kerännyt reilun viiden miljoonan euron rahoituksen. Yritys käyttää nyt kerätyn rahoituksen laajentamiseen. Yritys pyrkii nyt vauhdikkaasti Yhdysvaltojen ja Aasian markkinoille.

Kierroksen päärahoittajana toimi Craton Equity Partners. Aiemmin Kioskediin on sijoittanut muun muassa Rovio Entertainmentin pääomistaja Kaj Hed. Hed toimii Kioskedin hallituksen puheenjohtaja.

Myös Tekes on rahoituksellaan mahdollistanut Kioskedin matkaa kansainvälisille markkinoille. Yritys on mukana Tekesin Nuoret innovatiiviset yritykset -ohjelmassa, joka pyrkii tukemaan erittäin lupaavien suomalaisyritysten pääsyä vauhdikkaaseen kasvuun.

Kioskedin tuote on verkkokaupparatkaisu, joka mahdollistaa tuotteen verkkokaupan liittämisen esimerkiksi kuviin ja videoihin. Ratkaisu mahdollistaa yrityksen mukaan sen, että kauppias pääsee lähemmäksi hetkeä, jolloin kuluttaja saa impulssin ostaa tuote.

Kiosked on tämän vuoden aikana kasvattanut työntekijämääränsä 100 henkeen. Sen asiakkaita ovat muun muassa Nike, Sanoma, Zalando ja Rovio.

Lisätietoa NIY-rahoituksesta

 

Josi Tikkanen