MultiTouchille Klaus K:n innovaatiopalkinto

MultiTouchin kosketusnäyttö on kuin magneetti käyttäjälleen – sinun täytyy vain koskettaa ja tutkimusretki vie mukanaan. Näin perusteltiin ensimmäisen Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon myöntämistä monen käyttäjän kosketusnäyttöjen valmistajalle.

Klaus K Hotellin toimitusjohtaja Marc Skvorc kuvailee MultiTouchin toimitusjohtajan Petri Martikaisen ja hänen yrityksensä edustavan loistavaa esimerkkiä innovatiivisesta yrittäjyydestä.

"MultiTouch Oy:n tarina alkoi vuonna 2006 ja heidän tuotteitaan löytyy tällä hetkellä yli 50 maasta. MultiTouch on pystynyt lyhyessä ajassa luomaan tuoteportfolion ja aseman kansainvälisillä markkinoilla. Tuote tulee inspiroimaan myös Klaus K:n asiakkaita."

MultiTouchin ohjelmistot tunnistavat rajattoman määrän kosketuspisteitä, käyttäjien kädet ja esineitä. Tuotteita käytetään vähittäiskaupassa, markkinoinnissa, messuilla, museoissa, infoseininä, viihde- ja ravintola-alalla, baareissa, opetuksessa, taideteoksissa ja muussa ammattikäytössä. Yhtiö on yksityinen ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

MultiTouch on ollut mukana Tekesin sulautetun tietotekniikan ohjelmassa Ubicomissa. Tekes on myös rahoittanut yrityksen tutkimusta ja tuotekehitystä. Kansainvälistymisstrategiaa on hiottu Tekesin Nuorten innovatiivisten kasvuyritysten rahoituksella (NIY).

Lue lisää

Kaj Nordgren