Liideri-tuulahduksia Keski-Suomesta

Kehitystä tapahtuu, kun henkilökuntaa kuullaan.

Yrittäjien vt. toimitusjohtaja Antero Kiviniemi toivoo yrityksiin keskustelua. "Kuuntele ja ymmärrä", ohjeistaa Kiviniemi. "Näin työntekijät viihtyvät ja pystyvät saamaan aikaan asioita, tekemään tuloksen. Monesti henkilöstöllä on paljon sanottavaa ja ehdotuksia ongelmien ratkaisemiseksi, mutta heitä ei kuulla, kuunnella". (Kari Kauppinen, Suur-Jyväskylän Lehti 5.10.2013)

Keski-Suomessa on jo Tuuli-Kirsikka Pirttiahon aktivoimana aloitettu "Yrittäjät kiertueella" roadshowt! Ideana on, että mennään eri pakkakunnille ja siellä paikallisyhdistysten kanssa rakennetaan paikallistarpeista nouseva tapahtumapäivä. Mukaan halutaan paikkakunnan yrittäjiä, kunnallisvaltuutettuja, kunnan virkamiehiä sekä paikallisyhdistysten luottamushenkilöitä.

Lokakuun 30. päivänä Jyväskylästä Nikolainkulmasta, Asemakatu 6, klo 14-16.30 starttaa lisäksi "Hyvää työtä ja tulosta!" – Suomen Yrittäjien ja SAK:n seminaari tuottavuuden ja työelämän kehittämiseksi. Samanlaisia tilaisuuksia on tarkoitus järjestää jatkossa puolivuosittain eri puolilla Suomea. Suomen työelämästä halutaan Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä. Järjestäjätahot haluavat koota väkensä pohtimaan yhdessä, mitä työpaikoilla kannattaisi muuttaa, jotta työ olisi mukavampaa ja sen myötä myös tuottavampaa. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 23. lokakuuta