Henryn Uudista ja Uudistu -messuilla kuhinaa

Henry ry:n Uudista ja Uudistu -messut kokosivat henkilöstö- ja koulutusalan ammattilaisia Finlandia-talolle 25.–26.9. teemalla "Suomalainen ammattitaito veturina". Liideri-ohjelma oli messuilla mukana, messuosastomme oli hyvällä paikalla heti oven suussa narikan kupeessa. Liideriin ei voinut olla törmäämättä!

Messut käynnistyivät "Paras työelämä luodaan yhdessä" -seminaarilla. Liideri-ohjelman johtoryhmän puheenjohtaja Merja Fischer kertoi seminaaripuheenvuorossaan Smartum Hyvinvointi 2013 -tutkimuksesta ja siitä, kuinka työyhteisökokemus synnyttää asiakaskokemuksen.

Liideri-ohjelman messuosastolla käytiin paljon hyviä keskusteluja. "Henryn tapahtuman avainsessiot tulevaisuuden työstä, innostustaloudesta, asiakaskokemuksen ja ihmisten sitoutumisen rinnakkaiselosta sekä innovaatiokulttuurin rakentamisesta osuivat hyvin yksiin Liiderin ydinajatusten kanssa. Standillamme käyneillä henkilöstöjohtajilla ja konsulteilla oli vahva halu hakea aivan uusia tapoja kehittää tulevaisuuden työelämää ", kertoo Tekesin asiantuntija Maarit Lahtonen.

Uudista ja Uudistu -messut järjestetään joka toinen vuosi. Messuista on muodostunut henkilöstöalan ammattilaisten traditio.

 

Kuva: Jaakko Jaskari