Financial Timesin Innovative Lawyers Awards -tutkimuksen listoilla Fondia

Lakiyritys Fondia sijoittui ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Financial Timesin Innovative Lawyers Awards -tutkimuksessa Euroopan 50 parhaan lakialan yrityksen joukkoon. Fondia oli listalla sijalla 18.

Lisäksi Fondia palkittiin Euroopan innovatiivisimmasta strategiasta. Sekin on saavutus, johon suomalainen yritys ei ole koskaan aiemmin yltänyt.

"Missionamme on uudistaa lakiala. Olemme tämän vuosituhannen lakiyritys, joka uskaltaa haastaa vanhan tekemisen mallin ja vakiintuneet hinnoittelumallit ja alan käytännöt. Täytämme ensi vuonna vasta 10 vuotta, mutta olemme jo saaneet aikaan paljon. Meillä on Suomessa yhdeksän toimistoa ja lisäksi toimistot Tukholmassa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme viime vuonna oli noin 10 miljoonaa euroa", sanoo Fondian toimitusjohtaja Jorma Vartia.

Kärkipaikalla Great Place to Work -kisassa


Fondia on myös valittu kahtena vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi lakialan työpaikaksi Great Place to Work - mittauksessa.

"Haluamme tuottaa asiakkaillemme parempia ja tehokkaampia palveluita ja olla fantastinen työyhteisö. Nämä innostavat tavoitteet pitävät meidät hyvässä vauhdissa," jatkaa Vartia.

Fondia on saanut Tekesin rahoitusta ja toimii Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa -ohjelman johtoryhmässä.

www.fondia.fi

www.tekes.fi/liideri

www.ft.com