Kiinteistön ylläpidon ja energiatehokkuuden verkkopalvelu on rautaa

Espoolainen Eneron voitti Harva on Rautaa -kasvuyrityskilpailun viemällä annetut neuvot ennätysajassa liiketoiminnan kehittämiseen.

Eneron on verkkopalvelu kiinteistön ylläpidon ja energiatehokkuuden johtamiseen. Sen avulla voidaan mm. varmistaa energiatehokkuuden toteuttaminen ja jatkuva kehittäminen sekä laskea energiakustannuksia ja vähentää hiilidioksipäästöjä.

"Mahtava kilpailu, jossa sain koko ajan tehdä oikeita liiketoimintaa kehittäviä asioita kovalla sykkeellä. Kilpailun aikana olemme saaneet asiakkaita Suomesta ja Venäjältä sekä Tekesin rahoituksen. Olemme juuri tehneet kumppanuussopimuksen 42 suomalaisen cleantech-alan yrityksen kanssa, joille tarjoamme myyntiväylän kansainvälisille markkinoille", toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi kertoo.

Tekes on osallistunut Eneronin tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitukseen mm. Kestävä yhdyskunta -ohjelmassa.

Lue lisää

Harva on Rautaa -kilpailun tavoitteena oli antaa kasvot kasvuyrittäjyydelle ja valmennuksen kautta tarjota nopea väylä kehittää liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille. Kilpailun järjestivät osana Kasvufoorumi-hanketta mm. Ohjelmistoyrittäjät ry, Tekes ja Teknologiateollisuus ry.

Kaj Nordgren