Jyväskyläläisyrityksen sovellus ketteröittää tekevää työtä PK.NETissä

Netwell Oy:n SwingIO-pilvipalvelu tehostaa operatiivisen työn viestintää yhdistämällä työnkulun hallinnan helppokäyttöisyyteen ja sosiaaliseen kanssakäyntiin. Yritys on mukana Tekesin PK.NET-kampanjassa.

SwingIO on suunnattu aloille, joissa tehdään paljon käytännön tekevää työtä esim. vuorotyössä, tuotantotiimeissä, kenttätyössä ja prosessien valvonnassa. Helppokäyttöisyyteen panostavan sovelluksen avulla madalletaan kynnystä kirjata työnkulun tärkeät tapahtumat sekä hyödynnetään visuaalista mediaa ja vuorovaikutteista asioiden loppuunviemistä.

Esimerkiksi tuotantolaitoksilla vuorotyötä tekevät tiimit pystyvät välittämään tehtävät, työn tilannekuvan ja tekemisen historian seuraaville tiimeille. Tärkeät huomiot, poikkeamat, toimintaohjeet ja muut reagointia vaativat asiat näytetään sosiaalisesta mediasta tuttuna feedinä. Työnjohto saa tiedon saman tien ja voi reagoida heti. Työntekijöiden kannalta tiedonkulku paranee ja tehtävien hallinta selkeytyy.

SwingIO toimii mobiilina, tableteissa ja työpöytäkäytössä suoraan selaimella. Tekesin PK.NET-rahoituksella Netwell kehittää sovelluksen toiminnallisuuksia ja uusia ominaisuuksia.

Lue lisää

Kuva: Netwell

Kaj Nordgren