Innovaatiofoorumi Moskovassa – lähde Team Finlandin matkaan

Moskovan Open Innovations Forum koostuu korkean tason foorumista ja laajasta näyttelystä. Tapahtumaan osallistuu 31.10.–2.11.2013 yrityksiä ja tutkimusorganisaatioita monista maista sekä paljon kansainvälisiä ja venäläisiä sijoittajia ja median edustajia.

Suomi on tämänvuotisen kansainvälisen Open Innovations Forumin (OIF) kumppanimaa. Suomalaisten yritysten, tutkimusorganisaatioiden ja Team Finland -toimijoiden joukkoa Moskovassa johtaa pääministeri Jyrki Katainen. Tekes koordinoi Suomen yhteisesiintymistä.

Foorumissa eri alojen kärkinimet käsittelevät teknologian ja innovaatioiden kehitystrendejä ja uusimpia tuloksia sekä Venäjän innovaatio-ohjelmia ja investointisuunnitelmia.

Näyttely tarjoaa oivallisen tilaisuuden saada ajankohtaista tietoa kilpailutekijöistä ja mahdollisuuksista Venäjän markkinoilla sekä Venäjän uudistushankkeista. Järjestäjät tarjoavat kumppanimaan osallistujille 20 prosentin alennuksen näyttelyn osallistumismaksusta. Edun saadaksesi ota yhteyttä Maria Hartikaiseen Suomalais-Venäläiseen Kauppakamariin.

Tapahtuman aikana Suomi esiintyy myös Country Track -osiossa, jonka teemoiksi on hahmoteltu kysyntälähtöistä innovaatiopolitiikkaa, älyliikennettä ja avointa dataa.

http://forinnovations.org

Lisätietoja

Virpi Herranen
Tekes Russia
Mob: +7 921 942 1216
virpi.herranen(at)tekes.fi

Näyttelyyn osallistuminen
Maria Hartikainen
Suomalais-Venäläinen Kauppakamari
puh. 010 439 1163
maria.hartikainen(at)svkk.fi