Uusi kartta näyttää Suomen teolliset symbioosit

Sitran teolliset symbioosit Suomessa -kartta

Sitra tuo teolliset symbioosit Suomen kartalle. Yrityksesi pääsee mukaan www.teollisetsymbioosit.fi –sivustolle, joka avataan 26 maaliskuuta 2014 Teolliset Symbioosit Foorumissa Porvoon Kilpilahdessa, Neste Oilin jalostamolla. 

Kartta osoittaa teollisten symbioosien levinneisyyden ja sijainnin sekä niiden hyödyt. Yrityksellänne on mahdollisuus tulla mukaan tekemään teollisuudelle uutta työkalua. Sivusto kasvaa ja tuo tunnetuksi kehittyvää teollisuutta laajemmin. Yritykset pystyvät esittelemään siinä omaa toimintaansa ja verkottumaan keskenään.

Teollisissa symbiooseissa yritykset tuottavat toisilleen lisäarvoa hyödyntämällä tehokkaasti raaka-aineita, teknologiaa, palveluja ja energiaa. Toisen jäte tai tuotannon sivuvirta voi olla toisen yrityksen raaka-ainetta ja päinvastoin. Näin kustannuseräksi koettu jäte tai tuotannon sivuvirta muuttuu rahanarvoiseksi tuotannon tekijäksi.

Jos yrityksenne toimii teollisessa symbioosissa, pyydämme ystävällisesti täyttämään tämän kyselyn. Vastaaminen kestää n. 10-15 minuuttia.

Kysely on tehty toimipiste-/laitoskohtaiseksi. Mikäli symbiooseja on useammassa toimipisteessä, pyydämme ystävällisesti välittämään tämän kyselyn kuhunkin toimipisteeseen.

Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää hyödyntämättä

Linkki kyselyyn: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1141287&chk=RYYFAWT6

Jos linkki ei aukea klikkaamalla, sen voi kopioida selaimen osoiteriville hiiren avulla.

Kyselyn täyttämisessä teitä auttaa Lilli Linkola: lilli.linkola@sitra.fi, puh. 0294 618 310, tai Liina Hukkinen: liina.hukkinen@sitra.fi, puh. 0294 618 414.