Tekes-ehdotus Intiasta: Tapaa kiinnostavia innovaattoreita ja yrittäjiä – niukkaresurssisia tuotteita ja palveluja

Tekes New Delhi tarjoaa mahdollisuutta tavata etäyhteyksien yli ihmisiä intialaisista organisaatioista, joiden tuotteiden ja palvelujen kustannustaso on 2–20% suomalaisiin verrattuna.

Tekesin tiimi on kartoittanut talven aikana Intiassa kiinnostavia yrityksiä ja organisaatioita, jotka tarjoavat asiakkailleen ratkaisuja pohjautuen resurssiniukkuuteen ja edullisuuteen. Näiden organisaatioiden teknologia-, palvelu-, prosessi-, organisaatio- ja liiketoimintamalli-innovaatiot toimivat hyvinä esimerkkeinä. Monet näistä etsivät kumppaneita liiketoimintansa ja vaikuttavuutensa kasvattamiseksi.

Tekes New Delhi järjestää kumppaniensa kanssa etätapaamisia kiinnostuksen perusteella kevään aikana. Tutustu tämän linkin takana (pdf) olevaan listaan ja kerro nettilistallamme, minkä organisaatioiden edustajien kanssa olet kiinnostunut viettämään tunnin videotapaamisessa tutustumisen ja mahdollisten jatkotoimenpiteiden ideoinnin merkeissä. Huomioi, että parhaat ideat saattavat löytyä muualta kuin oman toimialasi edustajilta.

Ilmoita kiinnostuksesi heti (jotta saamme alustavan käsityksen siitä mihin panostamme) mennessä kirjaamalla nimesi ja organisaatiosi ja valitsemalla kiinnostavimmat kohteesi täällä.

Jos kaipaat lisätietoja ennen kiinnostustesi ilmoittamista, kysy Tekesin Green Growth -ohjelman yhteyshenkilöltä tai Intian suunnasta näitä esimerkkejä keränneen FinNode-projektin omistajalta riku.makela (at) tekes.fi.

Riku Mäkelä
Head of Office, Tekes New Delhi
Director, FinNode India
Counsellor (Innovation), Embassy of Finland, New Delhi
Address: Tekes, F-130, Ground Floor, Malcha Marg, 110021 New Delhi, India
mobile +91 88 6060 0627 -- riku.makela (at) tekes.fi -- www.finnode.fi/india

 

Kaisu Leppänen