Osallistu yhteisosastolle GLOBE 2014 -näyttelyyn

Tekes tarjoaa ohjelmiensa osallistujayrityksille mahdollisuuden esitellä innovaatioitaan yhteisosastolla GLOBE 2014 -näyttelyssä ja konferenssissa, joka on laajin Pohjois-Amerikassa järjestettävä ympäristöliiketoimintaan keskittyvä tapahtuma. GLOBE 2014 pidetään Vancouverissa 26.-28. maaliskuuta 2014 ja sen pääteemoiksi on valittu energia, vihreä rakentaminen & kestävät kaupungit ja vesi.

GLOBE on luonteeltaan hyvin kansainvälinen, edellisessä GLOBE-tapahtumassa 2012 osallistujista yli kolmasosa tuli Aasiasta ja vajaa kolmasosa Euroopasta. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta: http://2014.globeseries.com/

Suunnitelmien konkretisoimiseksi kartoitamme nyt yritysten kiinnostusta osallistua tapahtumaan yhteisosastolla. Mikäli GLOBE 2014 kiinnostaa yritystänne pyydämme olemaan yhteydessä Green Growth -ohjelman koordinaatiotiimin Sari Laitiseen (email: sari.laitinen(at)spinverse.com, puh. 044 355 4319) mahdollisimman pian.

Yhteisosaston lisäksi suunnitteilla on tapahtuman yhteydessä pidettävä erillinen seminaari, jossa suomalaisyrityksillä on mahdollisuus esitellä ratkaisujaan ja ideoitaan konferenssiyleisölle. Pyrimme myös saamaan suomalaisyritysten edustajille mahdollisuuksien mukaan puheenvuoroja virallisessa konferenssiohjelmassa. Verkottumista tukemaan konferenssissa on myös käytössä etukäteen avattava match making -palvelu. Mikäli kiinnostusta löytyy Tekes voi myös järjestää erillisiä tutustumiskäyntejä yritysryhmälle Vancouverin alueella konferenssia edeltävinä päivinä.

Osallistuminen Tekesin yhteisosastolle GLOBE 2014 -näyttelyssä on pk-yrityksille maksutonta, samoin kuin muu konferenssin yhteydessä Tekesin järjestämä ohjelma. Matkakustannuksista yritykset vastaavat itse. Matkakustannusten kattamiseksi yritykset voivat hakea erikseen TEM:n kansainvälistymisavustusta.