Suomalaisia luovan alan yrityksiä ja tekijöitä haetaan Creativity World Forumiin

Creativity World Forum yhteistyössä Luovan Suomen kanssa tarjoaa luovien alojen yrityksille mahdollisuuden verkostoitua, saada näkyvyyttä ja esittäytyä bisnesmaailman edustajille.

Tapahtuma järjestetään 30.-31.1.2014 yhdessä Ice Live business Forumin kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja sinne tavoitellaan 2000 osallistujaa. Osallistujat ovat pääosin suomalaisista yrityksistä ja kansainvälisten vieraiden osuus on n. 15 %.

Tapahtumassa on esityksiä mm. innovoinnista, myynnistä ja markkinoinnista ja puhujina on tunnettuja kansainvälisiä ja kotimaisiä nimiä. Tapahtumassa on myös laaja ja visuaalisesti mielenkiintoinen kumppanialue.

Mitä haetaan?
• Tapahtumaan haetaan suomalaisia, aitoja luovan alan yrityksiä ja tekijöitä. Tapahtuma on tärkeä bisnesmaailman verkostoitumistapahtuma
• Tapahtumaan haetaan suomalaisia luovia tekijöitä kumppanialueelle.
• Creativity World Forumiin etsitään erityisesti luovan alan tuotteita myyviä yrityksiä, kuten muodin, muotoilun, asusteiden, musiikin, pelien, arkkitehtuurin, huonekalujen ja ict-sovellusten alueilta.

Mitä Creativity World Forum tarjoaa?
• Mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja kontakteja ja tavoittaa laaja yleisö ja ostajakunta.
• Maksuttoman paikan tapahtuman kumppanialueella. Normaalisti paikka maksaa 2000 euroa.
• Tarjolla on 10 -15 paikkaa luovan alan tekijöille. Pyrkimyksennä on nostaa esiin suomalaista luovan alan osaamista.

Haku on auki 15.12.2013 asti ja kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä 19.12.2013 mennessä. Tapahtuman rakentaminen alkaa 28.1.2014.

Hakea voi jättämällä kirjallisen tai kuvallisen suunnitelman osallistumisesta Liina Kankaalle, liina.kangas(at)ideone.fi. Kerro mitä teet ja miten toisit sen tapahtumassa esille. 

www.cwf.fi

Lisätietoja:
Liina Kangas, p. 040 7011 242
liina.kangas(at)ideone.fi