EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelma Horisontti 2020:n ensimmäiset haut joulukuussa 2013

Valtakunnallinen puiteohjelman yhteystoimisto EUTI ja kansalliset yhteyshenkilöt NCP:t järjestävät marraskuussa koko päivän kestävän hakuinfon Espoon Dipolissa. Tästä se lähtee! eli Tietoa Horisontti 2020 –rahoituksesta on tarjolla keskiviikkona 27.11.2013, klo 8.30 - 16.40.

Olitpa iso, pieni tai keskisuuri yritys;  yksittäinen tutkija, yliopisto tai korkeakoulu; viranomaistaho, kansalaisjärjestö tai vaikkapa sairaala - ja ehkä tutkit, kehität, innovoit, testaat, pilotoit; haluat tutkijavaihtoon tai tutkijaresurssin omaan T&I-projektiisi; suunnittelet julkisia hankintoja tai kehität pk-yrityksesi liiketoimintakonseptia. Tarjoaako Horisontti 2020 tarvitsemasi? Tule ottamaan siitä selvää infopäivään!

Infotilaisuus perehdyttää Horisontti 2020 -ohjelman ensimmäisten hakujen sisältöihin ja erityispiirteisiin, jotka hakemuksissa on otettava huomioon. Kokeneet arvioijat ovat mukana kertomassa arvioinnista ja jakamassa kokemuksiaan hakemusten yleisimmistä puutteista. Iltapäivän rinnakkaisissa ryhmissä kansalliset NCP-yhteyshenkilöt sekä komission asiantuntijat esittelevät tarkemmin Horisontti 2020 -kokonaisuudet ja avautuvat haut.  Mukana myös osaava kansainvälinen kouluttaja opastamassa hakemusten vaikuttavuus-osion kirjoittamiseen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivuilla.
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.11.2013.

Lämpimästi tervetuloa marraskuussa Dipoliin!