EU:n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelma Horisontti 2020:n ensimmäiset haut joulukuussa 2013

10.10.2013
Valtakunnallinen puiteohjelman yhteystoimisto EUTI ja kansalliset yhteyshenkilöt NCP:t järjestävät marraskuussa koko päivän kestävän hakuinfon Espoon Dipolissa. Tästä se lähtee! eli Tietoa Horisontti 2020 –rahoituksesta on tarjolla keskiviikkona 27.11.2013, klo 8.30 - 16.40.

Olitpa iso, pieni tai keskisuuri yritys;  yksittäinen tutkija, yliopisto tai korkeakoulu; viranomaistaho, kansalaisjärjestö tai vaikkapa sairaala - ja ehkä tutkit, kehität, innovoit, testaat, pilotoit; haluat tutkijavaihtoon tai tutkijaresurssin omaan T&I-projektiisi; suunnittelet julkisia hankintoja tai kehität pk-yrityksesi liiketoimintakonseptia. Tarjoaako Horisontti 2020 tarvitsemasi? Tule ottamaan siitä selvää infopäivään!

Infotilaisuus perehdyttää Horisontti 2020 -ohjelman ensimmäisten hakujen sisältöihin ja erityispiirteisiin, jotka hakemuksissa on otettava huomioon. Kokeneet arvioijat ovat mukana kertomassa arvioinnista ja jakamassa kokemuksiaan hakemusten yleisimmistä puutteista. Iltapäivän rinnakkaisissa ryhmissä kansalliset NCP-yhteyshenkilöt sekä komission asiantuntijat esittelevät tarkemmin Horisontti 2020 -kokonaisuudet ja avautuvat haut.  Mukana myös osaava kansainvälinen kouluttaja opastamassa hakemusten vaikuttavuus-osion kirjoittamiseen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivuilla.
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.11.2013.

Lämpimästi tervetuloa marraskuussa Dipoliin!

comments powered by Disqus