Arkielämän sankarit pelastavat amerikkalaisia suomalaispelissä

Tamperelainen Fragment Production kehittää jatkoa Rescue 2013 – Everyday Heroes -palomiespelilleen. Reaaliaikaisessa strategiapelissä pelastetaan tällä kertaa USAn suurkaupunkeja.

Pelaaja astuu palopäällikön rooliin ja vastaa pelastushenkilöstöstään samalla sitä kehittäen. Palomiehet sammuttavat tulipaloja ja auttavat erilaisissa liikenneonnettomuuksissa.

Jenkkiversiossa on alkuperäiseen verrattuna mm. parannettu grafiikkaa, lisätty uusia pelattavia hahmoja, Chicagon ja New Yorkin kaltaisia oikeisiin karttoihin perustuvia kaupunkeja sekä yksityiskohtaisesti mallinnettua pelastuskalustoa, jota Yhdysvalloissa nykyään käytetään. Autenttisuuden varmistamiseksi tekijätiimi tutustui perinpohjin aihetta käsitteleviin kuviin, dokumentteihin ja jopa virallisiin harjoitusmanuaaleihin.

Pelin takana oleva Fragment Production on perustettu 2012 ja se työllistää tällä hetkellä 19 henkeä. Yrityksen taustalla on joukko pelialan kokeneita ammattilaisia. Tekes on rahoittanut yrityksen tuotekehitystä sekä demon tekoa.

Lue lisää

Kuva: Fragment Production

Kaj Nordgren