Tekes, Finnvera ja Finpro yhteisiin tiloihin Otaniemeen

Tekes, Finnvera ja Finpro muuttavat yhteisiin tiloihin Espoon Otaniemeen, jonne rakennetaan uuden ajan puukerrostalo. Talo valmistuu vuosien 2015–2016 aikana.

Uusi 6-kerroksinen toimitalo rakennetaan Espoon Otaniemeen Kivimiehentielle Geologian tutkimuskeskuksen viereen ja Aalto-yliopiston, VTT:n, Innopolin sekä Nokian, Intelin ja parinkymmenen muun tutkimuskeskuksen läheisyyteen.

Taloon tulee yhteensä noin 12 000 neliömetriä toimitilaan runsaalle 600 henkilölle. Rakennuttajana toimii Senaatti-kiinteistöt.

"Rakennus on itsessään edelläkävijä. Näin suuria puurakenteisia taloja ei Suomeen usein rakenneta. Energiatehokkuudeltaan talo on mahdollisimman hyvä. Monet uudet työtilaratkaisut ovat innovatiivisia", elinkeinoministeri Jyri Häkämies kuvaa uudisrakennushanketta.

"Uudet toimitilat antavat kaikille toimijoille entistä paremmat mahdollisuudet moderneihin työtapoihin ja edelläkävijyyteen myös työtiloissa ja toimintatavoissa", Tekesin pääjohtaja Pekka Soini arvioi.

"Tekesin, Finnveran ja Finpron asiakkaille asiointi eri toimijoiden kanssa käy helpommaksi ja pystymme yhdessä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin", Soini sanoo.

Työ- ja elinkeinoministeriön tiedote: Team Finland -palvelut saman katon alle Otaniemeen