Apinat opettavat alakoululaisille matikkaa

Nuori suomalainen yritys 10monkeys.com julkaisi marraskuun alussa matematiikan oppimissovelluksen, joka toimii koululuokassa perinteisen oppimateriaalin rinnalla.

10monkeys.com on päiväkotiin ja alakouluun suunniteltu pilvipalveluna toimiva digitaalinen opetustyökalu. Se on suunniteltu käytettäväksi luokassa tietokoneilla ja tableteilla, lisäksi se rohkaisee harjoitteluun kotona.

10monkeys.com-sovellus sisältää satoja matemaattisia tehtäviä hauskassa apinamaailmassa. Matemaattisen sisällön ohjelmaan on suunnitellut matematiikan didaktiikan tutkija Lisen Häggblom.

Suomalaista opetusalan osaamista maailmalle

Pelin lanseerannut yritys ennakoi käyttäjälähtöisten digitaalisten opetusratkaisujen globaalin kysynnän kasvavan räjähdysmäisesti lähivuosina koulujen teknologisen kapasiteetin kehittyessä. Digitaalisessa muodossa oleva oppimateriaali yleistyy ja perinteisiä oppikirjoja käytetään uuden materiaalin rinnalla.

"Kansainvälisessä mittakaavassa e-learning on jo miljardiluokan liiketoimintaa. Näemme Suomella valtavan potentiaalin tällä sektorilla, erityisesti pedagogisen ja teknologisen asiantuntijuuden vuoksi. 10monkeys.com haluaa viedä suomalaista opetusalan osaamista kompaktissa paketissa maailmalle", kertoo yrityksen toimitusjohtaja Katri Björklund.

10monkeys.com on mukana Tekesin Oppimisratkaisut-ohjelmassa, jossa yhdistetään yritysten oppimisen ratkaisut, oppiminen kouluissa ja oppilaitoksissa sekä tutkimus, ja kasvatetaan näistä kansainvälistä liiketoimintaa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Katri Björklund
10monkeys.com Ltd
puh. 040 764 6699
katri (at) 10monkeys.com

Oppimisratkaisut-ohjelman päällikkö Pekka Ollikainen
Tekes
puh. 029 50 55758
pekka.ollikainen (at) tekes.fi

www.10monkeys.com
www.tekes.fi/ohjelmat/oppimisratkaisut

 

Tiina Lifländer