19.5.2016

Vaeltavat ammattilaiset

Ajankohta: to 19.05.2016

Torstai 19.5.2016 klo 12-16, Scandic Park, Helsinki

Työtä jaetaan ja tehdään yhä useammin verkossa olevien alustojen kautta. Moni tekee jo nyt työtä joustavissa työsuhteissa, yksinyrittäjinä, silpputyöläisinä – vaeltavina ammattilaisina.

Miten luoda luottamukseen perustuvaa työkulttuuria, kun työn tekijä ja teettäjä kohtaavat satunnaisesti ja silloinkin vain verkossa? Millaisia uusia mahdollisuuksia työllisyyden ja työelämän laadun parantamiseksi verkon kautta tarjottavan työn ympärille voidaan synnyttää?

Ilmiöstä keskustelemassa niin työn teettäjiä kuin tekijöitä. Oman näkökulmansa tarjoavat keskusteluun aiheeseen perehtyneet tutkijat ja asiantuntijat.

Ohjelma ja puhujat

Tapahtuman avaussanat
oikeus- ja työministeri Jari Lindström

Kokemuksen ääni
Paneelikeskustelussa kuullaan ajatuksia ja kokemuksia digitaalisesta työn jakamisesta Suomessa tällä hetkellä. Keskustelemassa mm. Matias Mäkitalo (Treamer), Iikka Lindroos (Manpowergroup) ja Ville Miettinen (Microtask) sekä Pia Erkinheimo (Fingertip).

Yleisön ääni
Juontaja Erik Bäckman haastaa tapahtuman osallistujia salissa ja verkossa esittämään ajatuksia ilmiöstä mm. erilaisin äänestyksin ja  sosiaalisessa mediassa #workup16-tunnuksella.

Kahvitauko

Tulevaisuuden ääni
Paneelikeskustelussa pohditaan digitaalisen työn jakamisen mahdollisuuksia ja haasteita tulevaisuudessa. Keskustelemassa Matti Vartiainen (Aalto-yliopisto), Juho Salminen (Susinno), Mervi Hasu (Työterveyslaitos) ja Kaisa Henttonen (Itä-Suomen yliopisto) sekä joukko tulevaisuuden työn tekijöitä.

Yhteenveto ja loppusanat

Ilmoittaudu tästä