17.3.2016

Negatiiviset tunteet – positiivinen bisnes

Ajankohta: to 17.03.2016

Mitä yhteistä on pesukoneen poistopumpun rikkoutumisesta aiheutuvalla vesivahingolla tai väärään kohteeseen päätyvillä lentomatkatavaroilla? Miten uuden kodin hankinta ja huonojen asiakaspalvelukokemusten jakaminen sosiaalisessa mediassa liittyvät toisiinsa? Entä mikä yhdistää yt-neuvotteluja ja tiedonkulun pullonkauloista voimansa ammentavia juoruja?

Esimerkeissä on kysymys arkipäiväisistä tilanteista, jotka synnyttävät ihmisissä –asiakkaissa ja työntekijöissä –ristiriitaisia ja negatiivisia tunteita. Kielteisen tapahtuman tai tilanteen yhteys negatiivisiin tunteisiin on helppo ymmärtää. Entä merkitsevätkö negatiivisia tunteita herättävät tapahtumat ja tilanteet yksinomaan ongelmia? Voiko negatiivisiin tunteisiin liittyä jotakin hyödyllistä?

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten negatiivisia ja ristiriitaisia tunteita voidaan hyödyntää asiakaskokemusten ja työilmapiirin parantamisessa sekä tuote-ja palveluinnovaatioiden lähteenä.

Osallistuminen ei maksa mitään, mutta edellyttää ilmoittautumista. Mukaan mahtuu 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti! Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Ohjelma

  • 12:00 Wauhdittamo–Ilmarisen rohkeampi tapa kehittää, KTT, kehitysjohtaja Pekka Puustinen, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  • 12:30 Tunnetaidot kotibisneksessä, Professori Leila Hurmerinta, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
  • 13:00 Kahvia ja pientä purtavaa
  • 13:30 Tunteita voi mitata –totta vai tarua? TkT Maiju Vuolle & HM Henna Salonius, Tampereen teknillinen yliopisto
  • 14:00 Kohtaus vai kohtaaminen? Kuka johtaa tunteita muutostilanteessa? Businessteatteri (www.businessteatteri.fi)
  • 14:30 Negatiiviset tunteet + some= mahdoton yhtälö yrityksille? Dosentti Harri Jalonen, Turun ammattikorkeakoulu
  • 15:00 NEMO-hanke asiakasyritysten silmin koettuna, Tommi Rytkönen, toimitusjohtaja, Nooa Säästöpankki / Kalle Euro, partneri, RudPedersen Public AffairsCompany / Silja Sarkamo, viestintäpäällikkö, Lindorff / Juha Vuolle, kehitysjohtaja, Intopalo / paneelin juontajana KTT Laura Heinonen
  • 15.45–16:00 Negatiiviset tunteet – positiivinen bisnes -kirjan julkistaminen