2.9.2016

MyData 2016 -konferenssi

MyData 2016 -konferenssiin Helsinkiin kokoontuu yli tuhat tutkijaa, insinööriä, yritysedustajaa, virkamiestä ja yhteiskunta-aktivistia ympäri maailmaa keskustelemaan digitaalisen henkilötiedon käsittelyn ja henkilötietotalouden tulevaisuudesta.
Ajankohta: ke 31.08.2016 - pe 02.09.2016

MyData (suomeksi omadata) on vuonna 2009 käynnistynyt suomalaislähtöinen aloite. Sen tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus hyödyntää ja hallinnoida heitä itseään koskevaa dataa, jota yritykset ja valtiot heistä keräävät. Konferenssi tuo yhteen kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita, tavoitteenaan löytää ratkaisuja ajankohtaisiin henkilötiedon käyttöä hidastaviin ongelmiin, kuten esimerkiksi kansalaisten epäluottamukseen digitaalisia palveluita kohtaan, huoleen yksityisyydensuojasta, epäselviin käyttöehtoihin, turvattomiin digitaalisiin tunnistautumisjärjestelmiin ja valtioiden tarkkailuohjelmiin.

MyData 2016 on foorumi kansainvälisesti suuntautuneelle keskustelulle siitä, miten Eurooppa voi muuttaa rahaksi biljoona euroa, joka datapalveluiden odotetaan luovan vuoteen 2020 mennessä. Tapahtuman järjestävät kansalaisjärjestö Open Knowledge Finland, ranskalainen ajatuspaja Fing (Next-Generation Internet Foundation), sekä Aalto-yliopisto, pääyhteistyökumppaninaan Suomen liikenne- ja viestintäministeriö. Tekes on mukana tapahtuman kumppanina.

Tervetuloa mukaan!

HUOM! Alennuskoodeilla tekes3day ja tekes1day saa yritysliput alennettuun hintaan 14.7. asti: kolmen päivän lippu 370€ (norm. 500€) tai yhden päivän lippu 220€ (norm. 300€). Alennuskoodit toimivat rekisteröitymisen yhteydessä osoitteessa http://mydata2016.org/registration

comments powered by Disqus