8.9.2016

Hyperloop-konsepti ja Salon testialue

Kohderyhmä: Yritykset ja päättäjät, jotka voivat esitellä suomalaista osaamista.
Ajankohta: to 08.09.2016

Haluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden liikkumisratkaisua?

Tervetuloa tutustumaan Hyperloop-konseptiin ja Salon testialueeseen

Amerikkalainen Hyperloop One Ltd kehittää uudenlaista huippunopeaa liikkumisratkaisua ja hakee sopivia paikkoja, joissa Hyperloop-ratkaisua voitaisiin jatkokehittää ja ottaa ensimmäisenä koekäyttöön. Ramboll ja KPMG ovat tehneet Suomen osalta konseptista kesällä julkaistun esiselvityksen. Parhaillaan keskustellaan testiradasta ja uuden liikenneyhteyden käytännön kokeilusta Salon ja Turun välillä.

Hyperloop ja suomalainen FS Links ovat lähestyneet Tekesiä ja pyytänyt meitä kutsumaan koolle sopivaksi katsomamme yritys- ja päättäjäjoukon. Tekesin intressinä on tuoda laajasti ja monipuolisesti suomalaista osaamista tarjolle täysin uuden liikkumisratkaisun kehittämiseen.

Tervetuloa Saloon 8.9. tapaamaan Hyperloop Onen ja Salon kaupungin edustajia. Hyperloop One esittelee tilaisuudessa ratkaisuaan ja liityntäpintaa Suomeen ja toivoo kuulevansa mitä osaamista suomalaisilla voisi olla tarjolla. Iltapäivällä yrityksillä ja sijoittajilla on mahdollisuus kahdenkeskeisiin keskusteluihin Hyperloopin edustajien kanssa.

Ilmoittautumiset 1.9. mennessä tästä linkistä. Paikkoja rajoitetusti:

Lisätietoa ja mahdolliset kysymykset: Fiksu kaupunki -ohjelman päällikkö Karin Wikman, puh. 050 5577 723.