12.11.2015

Tapaa Tekes ja Team Finland Slushissa

Tule juttelemaan Tekesin ja muiden Team Finland -verkoston asiantuntijoiden kanssa Slushissa Team Finland -osastolle.
Ajankohta: ke 11.11.2015 - to 12.11.2015

Helsingin Messukeskus täyttyy marraskuun puolivälissä kansainvälistä kasvua tavoittelevista yrityksistä ja sijoittajista. Löydät Tekesin startup-rahoituksen asiantuntijat Slushista Team Finlandin osastolta.  Tule juttelemaan ja arvioimaan, mitkä Team Finlandin monipuolisista kasvuyrityspalveluista sopisivat parhaiten yrityksellesi. 

Tekes järjestää Slushin yhteydessä tilaisuuksia Messukeskuksen konferenssipuolella, joihin ei tarvita Slushin pääsylippua. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Lämpimästä tervetuloa mukaan!

Building crowdfunding success

Aika: torstai 12.11.2015, klo 12.30 - 14.30
Paikka: Auditorio, huone 201, Messukeskus, Conference Centre

Joukkorahoituksesta on tullut nopeasti suosittu rahoitusvaihtoehto ja markkinointikanava yrityksille. Team Finland Future Watch -palvelu julkaisee Slushin yhteydessä käytännönläheisen Askelmerkkejä joukkorahoitukseen -oppaan, joka esittelee Suomessa yleisimmin hyödynnettyjä joukkorahoitustapoja ja antaa vinkkejä kampanjaa suunnitteleville. Tervetuloa kuulemaan joukkorahoituksen trendeistä ja suomalaisten yritysten kokemuksista menestyksekkään joukkorahoituskampanjan rakentamisessa.

Doing digital business in Africa -yritystyöpaja

Aika: torstai 12.11.2015, klo 14.30 - 16.45
Paikka: Auditorio, room 207, Messukeskus, Conference Center
Tekes, ulkoasiainministeriö ja Aalto Impact Iglu järjestävät yritystyöpajan suomalaisille ja afrikkalaisille yrityksille Slush Impactin yhteydessä työpajan, jonka tavoitteena on jakaa kokemuksia digitaalisesta liiketoiminnasta Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa ja verkostoitua muiden yritysten kanssa. Afrikkalaiset osallistujat ovat Slush Impact Accelerator -kilpailun menestyjiä ympäri Afrikkaa, jotka tulevat Suomeen ulkoministeriön vieraina.