22.5.2015

Korea Eureka day yrityksille

Korea panostaa voimakkaasti terveydenhuollon teknologiaan sekä innovaatioyhteistyöhön. Yksi teknologiateemoista on Healthy society into action, mikä sisältää bio- ja lääketieteen tekniikkaa eri näkökulmista
Ajankohta: ke 20.05.2015 - pe 22.05.2015

Korea Eureka day 2015 Seoulissa on hyvä paikka verkottua ja luoda kontakteja. Tekesin ja Korean välinen sopimus yhteistyöprojektien rahoittamisesta on sopiva puite, kun yritysten välistä yhteistyötä käynnistetään.

Lähde Seouliin rakentamaan verkostoja, ovet ovat nyt auki! Eureka-päivillä on tarjolla matchmaking-tapahtuma ja muuta yrityskohtaista ohjelmaa voidaan myös järjestää. Ilmoita Eureka-koordinaattorille kiinnostuksestasi osallistua, varaa matkasi, ja valmistaudu tapahtumaan ohjeistuksen mukaan.

Huhtikuun alussa suomalainen BIO-IT-yritysten delegaatio vieraili Etelä-Koreassa. Matkalla käynnistyi monia yhteistyösuhteita, ja jatkoa suunnitellaan.

Eureka on eurooppalainen verkosto, joka sopii erityisen hyvin yritysten keskinäisiin innovaatiohankkeisiin. Etelä-Korea on liitännäisjäsen, joten Eureka-yhteistyönä yhteishankkeiden muodollisuudet hoituvat ja julkisten rahoittajien tuki on mahdollista.

Lisätietoja

Eureka-verkosto

Tom Warras
Tekes
National Eureka Project Coordinator
Puh +358 295 055 839

comments powered by Disqus