11.10.2015

Health Game Jam

Ajankohta: pe 09.10.2015 - su 11.10.2015

Kaikki pelinkehityksestä ja terveyspeleistä kiinnostuneet – aika ilmoittautua syksyn Jameihin.

Pelien kehityksestä kiinnostuneet kokoontuvat jälleen yhteen Kuopiossa 9.–11.10.2015 klo 16 alkaen Savonia-ammattikorkeakoululla, tarkoituksena kehittää terveyttä edistäviä pelillisiä sovelluksia tai pelejä. Viikonlopun päätteeksi katsotaan toinen toistaan hienompia ratkaisuja, mitä tiimit ovat kehittäneet! Yöpyminen on järjestetty Kuopion klassillisella lukiolla, tien toisella puolella.

Tavoitteena on löytää hyvinvointiteknologialle uusia käyttötapoja, tuoda terveyttä pelillisyyden kautta, yhdistää eri alojen opiskelijat, yrittäjät ja muut toimijat yhteen ideoimaan ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita terveyden edistämisen tueksi. Pelinkehittäjät harrastelijoista ammattilaisiin muodostavat tiimejä ja pyrkivät luomaan pelin alusta loppuun, käytettävissä on 48 tuntia! Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta pelinkehityksestä, paikalla on alan ammattilaisia, jotka opastavat ja tukevat sinua koko tapahtuman ajan.

Lisää haastetta saat yhdistämällä peliisi tarjolla olevaa teknologiaa eMotion Faros (lihasmittaus), mBody (lihaksia mittaavat housut), LeapMotion (liikesensori), Myo-armband, FitCobo-pelituoli, FitBit aktiivisuusranneke ja Kinect 2 –sensori. Mahdollisesti tulossa myös Microsoftin uutuuksia.

Tapahtuma toimii myös yhtenä etappina, missä Games for Health Finland Challenge kilpailuun osallistuvat voivat hioa ratkaisujaan ja saada sparrausta. Kilpailussa haetaan uusia digitaalisia pelillisiä innovaatiota oman aktiivisuuden ja hyvinvoinnin ylläpidon tukemiseen. Lue lisää:  www.gamesforhealthchallenge.fi

Tänä vuonna olemme yhdistäneet voimat Gyostage http://gyostage.fi/ lanitapahtuman kanssa, jonne odotetaan noin 450 osallistujaa. Tähän laitetaan 80 jamittajaa päälle, niin puhutaan jo ISOsta pelien, terveyden, teknologian ja hauskanpidon tapahtumasta! Luvassa on asiantuntijaluentoja, pelejä, kilpailuja ja hauskanpitoa. Tule sinäkin, niin ei tarvitse ihmetellä mitä ihmiset hehkuttavat jälkikäteen.

Paikka: Savonia AMK, Opistotie 2, 70200 Kuopio / (majoitus Kuopion klassillisen lukion tiloissa)

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta (tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, mutta vaatii ilmoittautumisen)