Industryhack: Make Tech Human

Fortumin ja Nokian isännöimässä hackathon-tapahtumassa startupit ja kehittäjätiimit luovat uusia palvelukonsepteja yhdessä omien asiantuntijoidensa kanssa. Tekes on mukana tapahtumassa.
Ajankohta: to 05.11.2015 - la 07.11.2015

Kahden vuorokauden aikana 40 osallistujaa suunnittelee ja ohjelmoi toimivia tuotepilotteja, jotka hyödyntävät teollisen internetin mahdollisuuksia. Tapahtuman teema on #maketechhuman ja tavoitteena on kehittää palveluja, jotka auttavat ihmisiä tekemällä teknologiasta inhimillisempää ja helpommin lähestyttävää. Fortum ja Nokia ovat valmiita kehittämään syntyviä idoita eteenpäin kaupallistettaviksi tuotteiksi yhdessä osallistujien kanssa.

Mustiossa 5.-7.11. järjestettävä tapahtuma on osa Slush Hacksia. Ennen Slush-kasvuyritystapahtumaa järjestetään joukko hackathon-tapahtumia, joissa kehitetään uusia konsepteja ja tuoteideoita. Kaikkiaan Slush Hacksiin osallistuu yhteensä lähes 1 000 osallistujaa ympäri maailmaa. Jokaisen tapahtuman voittaja pääsee mukaan esittelemään tekemänsä tuotteen Slushiin ja kokonaiskilpailun voittaja saa 20 000 euron pääpalkinnon.

Haku Fortumin ja Nokian tapahtumaan on auki perjantaihin 23.10. asti

Lue lisää

Industryhack on suomalainen avoimen innovaation alustaa rakentava startup, joka tuo suuryritykset yhteen innovatiivisten startupien kanssa. Sen asiakkaita ovat mm. Konecranes, Fiskars, Lassila & Tikanoja sekä Fastems.

comments powered by Disqus