8.12.2015

Digitalisoituva kansalainen oman terveyden edistämisen ja hyvinvointipalveluiden muutoksen kärkenä

Tervetuloa Tyyppi-hankkeen tulosseminaariin ”Digitalisoituva kansalainen oman terveyden edistämisen ja hyvinvointipalveluiden muutoksen kärkenä”. Tilaisuus järjestetään tiistaina 8.12.2015 klo. 12.00-16.00 Helsingissä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksella osoitteessa Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.
Ajankohta: ti 08.12.2015

Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämisen digitalisaatiosta puhutaan paljon, mutta konkretia on kovin tutunoloista. Lisäksi suomalaisessa keskustelussa kansalaisen rooli on ohitettu täysin ja muutoksessa on keskitytty organisaatiokeskeiseen asiakaslähtöisyyteen.

Tyyppi-hankkeessa on tutkittu kansalaisten arjessa tuottaman tiedon ja tekemisen hyödyntämistä koko palvelujärjestelmän muutoksessa. Hankkeen tulosseminaarissa esitellään ratkaisumalleja, joiden suuntaan kehitystyötä tutkimustulosten valossa tulisi ohjata.

Tyyppi-hanke on rahoitettu Tekesin Innovaatiot sosiaali- ja terveyspalveluissa-ohjelmasta. Se on toteutettu Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Saimaan ammattikorkeakoulun ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Hankkeeseen on osallistunut myös kolme sairaanhoitopiiriä sekä yksityisiä hyvinvointipalveluiden tuottajia. Tutkimushanke on aloitettu tammikuussa 2014 ja se päättyy vuoden 2015 lopussa.

Ilmoittautuminen

Tulosseminaari on maksuton ja avoin. Järjestelyjen vuoksi pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan keskiviikkoon 25.11.2015 mennessä.

Mahdollisten muutostilanteiden ja peruutusten osalta voitte olla yhteydessä Sari Honkaseen sari.honkanen (at) saimia.fi. Paikkoja on tarjolla noin 60.

Saapuminen

Haaga-Helian Pasilan kampus sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pasilan rautatieaseman ja Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opasteet tilaisuuteen löytyvät heti pääaulasta.

Lisätiedot seminaarista ja hankkeesta

Projektipäällikkö
Henri Karppinen
Saimaan ammattikorkeakoulu
henri.karppinen (at) saimia.fi
040 631 3800

 

comments powered by Disqus