18.9.2014

Team Finland ja Tekes Alihankintamessuilla

Kansainväliset Alihankinta-messut kokoavat teollisuuden alihankinnan ammattilaiset Tampereelle. Liiketoiminnan kehittämistä tukevaa tietoa, neuvontaa ja rahoitusta suomalaisille yrityksille tarjoava Team Finland -verkosto on paikalla koko messujen ajan 16.-18.9. Tule tutustumaan!
Ajankohta: ti 16.09.2014 - to 18.09.2014

Team Finlandin ständillä kerromme, miten yritykset ovat hyödyntäneet palvelujamme ja millaisia uusia kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksia on tarjolla. Löydä kanssamme maailman markkinat ja oikeat kumppanit.

Tule keskustelemaan osastolle C 422 milloin vain Tekesin ja muiden Team Finland -asiantuntijoiden kanssa yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista. Osastolla voit tutustua myös 3D-tulostimeen asiantuntijoiden opastuksella.

Ständillä on ajankohtaisia tietoiskuja, kuten Team Finland Future Watch -selvitys aiheesta 'Advanced manufacturing Yhdysvalloissa, Venäjällä, Saksassa ja UK:ssa' sekä muotoilun merkityksestä teollisuuden uudistamisessa. Kolme designtoimistoa, Muotohiomo, Designreform ja Diagonal, antavat näkökulmaa asiakaskeskeiseen suunnitteluun.

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka avaa ja Tuomas Enbuske juontaa 17.9. seminaarin, jossa Tekesin pääjohtaja Pekka Soini kertoo SHOK-ohjelmien tulevaisuudesta ja digitaalisuudesta teollisuuden uudistajana. Markkinointihenkisin insinööri -kilpailun 18.9. avaa Tekesin markkinointi ja viestintäjohtaja Ulla Hiekkanen-Mäkelä esityksellä markkinointiosaamisesta ohittamattomana tekijänä onnistuneessa kasvussa ja kansainvälistymisessä.

Seminaari on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tervetuloa!

Lue lisää

Team Finland -palveluja tuottavat ELY-keskus, Enterprise Europe Network, Finnvera, Finpro, Finnpartnership, Patentti- ja rekisterihallitus, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Tekes, Työ- ja elinkeinoministeriö, Ulkoasiainministeriö ja Yritys-Suomi.

comments powered by Disqus