Suuryritysten ja startupien yhteistyökokemukset jakoon

Suomessa suuret ja nuoret yritykset vasta hakevat toisiaan, mutta pioneerien kokemukset ovat lupaavia. Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Tekes ovat koonneet johtavien suomalaisten suuryritysten kokemuksia yhteistyöstä startupien kanssa.
Ajankohta: ti 18.11.2014

EK ja Tekes kutsuvat:

Aika: ti 18.11. klo 11.30–13.00
Paikka: Holiday Inn Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki.

Startup-yhteistyö on menestyneiden suuryritysten strategian ytimessä Piilaaksosta Euroopan kasvukeskuksiin. Notkeiden ja radikaalien startup-kumppanien avulla isotkin konsernit pystyvät kiihdyttämään uudistumistaan teknologian ja markkinamuutoksen etulinjassa.

Kiinnostavimmat havainnot suomalaisten startupien ja suurten yritysten yhteistyökokemuksista on koottu käsikirjaan, joka sisältää case-esittelyjen ohella vinkkejä startup-yhteistyön käynnistämiseen. Julkaisun toteutuksesta on vastannut sarjayrittäjä Sami Kuusela Hupparihörhö-tiimeineen. Kirjaa varten on saatu arvokasta sparrausta myös Slushin ja Teollisuussijoituksen avainhenkilöiltä.

Selvityksen tuloksia esitellään Slushin yhteydessä ti 18.11. klo 11.30–13.00 (Holiday Inn Messukeskus). Tilaisuudessa kuullaan Sami Kuuselan ja case-yritysten edustajien ohella myös pitching-puheenvuoroja. Äänessä ovat mm. KONE, UPM, Fortum, SOK ja Kuusakoski. Pitchauksen toteuttamisesta vastaavat Fiban, FVCA ja LADEC:in Corporate Venture ohjelma.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään ma 3.11. Maksuton tilaisuus järjestetään Slushin yhteydessä mutta ei edellytä Slush-pääsylippua.

Saat lisätietoja tapahtumasta EK:n asiantuntijoilta (tuuli.makela@ek.fi tai outi.ervasti@ek.fi).

Lämpimästi tervetuloa!