Seminaarikutsu: Dialogue conference on innovation procurement in the health sector

Ajankohta: ma 22.09.2014 - ti 23.09.2014

Aika: 22.-23.9.2014
Paikka: GE Healthcare premises (Kuortaneenkatu 2, Helsinki)

Suomen terveydenhuolto on muutosten edessä. Haasteet kohdistuvat mm. palveluiden laatuun, toimintamalleihin ja kustannustasoon. Tarvitsemme myös yhteistä tahtotilaa ja toimenpiteitä systemaattisen tutkimus- ja innovaatiotoiminnan vauhdittamiseksi sekä mm. sairaalainfrastruktuuri-investointeihin.

Julkisen- ja tutkimussektorin sekä yritysten yhteistyötä on mahdollista ja jopa välttämätöntä tiivistää kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla, jotta Suomi ja Eurooppa kykenevät rakentamaan uutta tulevaisuuteen katsovaa ja kestävää hyvinvointia.

Joukko eurooppalaisia ja pohjoismaisia toimijoita tekee jo aktiivista yhteistyötä näiden tavoitteiden edistämiseksi. Olemme järjestäneet yhteistyössä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kanssa tapahtuman Helsinkiin, jossa avataan parhaita eurooppalaisia innovaatiotoiminnan käytäntöjä sekä pohjustetaan uusia konkreettisia yhteistyöavauksia.

Dialogue Conference on Innovation Procurement in the Health Sector järjestetään Helsingissä 22.-23.9.2014. Lisätietoa seminaarista löytyy oheisen linkin takaa, sivuilta löytyy myös linkki ohjelmaan. Seminaarin ohjelma löytyy myös täältä.

Seminaari on maksuton. Rekisteröidy tilaisuuteen.

Lisätietoja tilaisuudesta

Suzan Ikävalko
Senioriasiantuntija
Nordic Healthcare Group
puh. 050 583 4292
suzan.ikavalko (at) nhg.fi