Tarinoita Kokeilemalla Kehittämisestä -seminaari

MINDexpe -tutkimusprojekti on loppusuoralla ja päättyy Otaniemessä Design Factorylla pidettävään iltapäiväseminaariin. Tapahtumassa kuulet, näet ja koet, miten eri organisaatiot ovat käyttäneet kokeilemalla kehittämistä viimeisen kahden vuoden aikana. Paikan päällä on rohkeasti kokeilemaan lähteneitä superpersoonia Mandatumilta, K-Kauppiasliitolta, Kehitysvammaisten palvelusäätiöltä, ja Kirkkopalveluilta. Lisäksi sisua psykologisena voimavarana maailmalla tunnetuksi tehnyt Emilia Lahti tulee kertomaan, miten suomalainen sisu ja kokeilemalla kehittäminen liittyvät toisiinsa.
Ajankohta: ti 28.10.2014

Aika: Tiistai 28.10.2014, klo 13.00-16.00
Paikka: Aalto Design Factory, Betonimiehenkuja 5, Espoo

Kokeilemme myös itse iltapäivän ajan, miten seminaarit voisivat ottaa oppia tv-sarjojen ohjelmaformaateista. Voiko seminaarin pääpaino olla innostuksessa ja positiivisessa energiassa tiedon tuputtamisen sijaan? Voiko innovaatioita käsittelevä tapahtuma liikuttaa kyyneliin asti? Jos kerran Vain Elämää, niin miksi ei Vain Seminaaria?

Pyrimme myös auttamaan paikalle tulleita ihmisiä tutustumaan toisiinsa paremmin, ideoimaan uusia kokeiluja, sekä keksimään ratkaisuja yleisimpiin nopeita kokeiluja ja ketterää kehittämistä organisaatioissa vaikeuttaviin haasteisiin.

Ilmoittautumiset sähköpostilla sami.paju(a)aalto.fi.

Mukaan mahtuu 160 nopeinta. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja http://www.mindspace.fi/expe-seminaari/