Laatupäivät

Laatukeskuksen järjestämät Laatupäivät järjestetään 46. kerran.

Aika 21.-22.5.2014
Paikka Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

On 46. kerta, kun laadun ammattilaiset kokoontuvat Laatupäiville oppimaan toistemme kokemuksista, nappaamaan uusia ajatuksia ja oivalluksia sekä verkostoitumaan kollegoidemme kanssa. Tänä vuonna tutustumme Keski-Suomen maisemiin ja osaamiseen. Seminaarin ohjelman rakennamme yhteistyössä Keski-Suomen aluejaoksen kanssa ja nostamme esiin paikallisten organisaatioiden parhaita käytäntöjä ja esimerkkejä.

Tänäkin vuonna Laatupäivien puhujat edustavat monenlaisia organisaatioita ja osaamista. Kahden keväisen päivän aikana pohdimme mm. tietoturvan ja laadun yhteensovittamista. Tietoturvallisuuden merkitys osana organisaatioiden menestystä, kilpailukykyä ja toiminnallisuutta on nyt ja tulevaisuudessa varsin kiistaton. Kyberhyökkäysten torjumisesta on tullut yritysten ja julkisen sektorin arkipäivää. Jatkuvasti muuttuva uhkaympäristö luo yritystoiminnalle koko ajan kasvavia haasteita. Miten me, laadun kehittäjät, voimme osaltamme panostaa tähän?

Pohdimme myös, mitä työelämän laatu tarkoittaa. Työntekijän hyvinvointi yhdistettynä organisaation hyvinvointiin muodostaa työelämän laadun. Miten me voimme tätä laatua parantaa ja mitä työkaluja meillä on käytössämme sen kehittämiseen? Lean-työkalut antavat malleja "fiksuun ja tehokkaaseen" tekemiseen, olisiko siitä myös työelämän laadun parantamiseen?

Kenelle?

Seminaari soveltuu parhaiten Sinulle, joka vastaat organisaatiosi laatu- ja kehitystoiminnasta tai henkilöstöhallinnosta.

Laatupäivät sopii erinomaisesti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioille, jotka toivovat uusia ajatuksia ja ideoita laadun ja toiminnan kehittämiseen.

Myös Sinulle, joka olet kiinnostunut verkostoitumaan kollegoiden kanssa – tervetuloa seminaariin!

Seminaari on maksullinen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset


Maria Mustonen