Kiinalaisdelegaatio vierailee Suomessa - tule etsimään kumppani ja avaa ovet Kiinaan!

Tekesin Groove-ohjelman vieraaksi saapuu 11.-13.6.2014 laaja Cleantech, ICT- ja Bio-alojen yritysdelegaatio Kiinasta, Jiangsun provinssista.

Vierailun tavoitteena on luoda kumppanuussuhteita suomalaisten ja kiinalaisten yritysten kesken, sekä luoda pohja mahdollisille yhteisille tutkimushankkeille, joihin on tarjolla rahoitusta Tekesin ja Kiinan teknologia- ja tiedeministeriön MOST:n yhteisissä rahoitushauissa.  Tätä kautta suomalaisille yrityksille tarjoutuu mahdollisuus päästä tuotteinensa Kiinan markkinoille.

Delegaatio vierailee Espoossa ja Lappeenrannassa tutustuen paikalliseen tutkimus- ja yritystoimintaan sekä tavaten suomalaisia, yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä matchmaking-seminaareissa

11.6. Otaniemessä Espoossa
12.6. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa Lappeenrannassa.

Molemmat seminaarit alkavat klo 13:00.

Mikäli olette kiinnostunut mahdollisuudesta tutustua potentiaalisiin kiinalaisiin yhteistyökumppaneihin Jiangsun provinssin alueelta, otathan välittömästi yhteyttä Groove-ohjelman koordinaattori Leena-Kaisa Piekkariin

e-mail: leena-kaisa.piekkari ät poyry.com
puh: 010 33 24236

Kerrothan samalla, minkälaisesta yhteistyöstä yrityksenne on kiinnostunut ja toiveistanne osallistumisen suhteen.

Toimitamme tämän jälkeen teille tiedot delegaation kokoonpanosta ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen sekä kartoitamme kiinalaisyritysten halukkuuden tavata yrityksenne.