Grooven ja Green Growthin mukana valloittamaan Kiinaa marraskuussa!

Groove ja Green Growth järjestävät delegaatiomatkan Kiinaan.
Ajankohta: la 01.11.2014 - la 08.11.2014

Tekesin Groove ja Green Growth -ohjelmat järjestävät 1.11.–8.11.2014 suomalaisille cleantech-, ICT- ja terveydenhuollon alan yrityksille Roadshow’n Kiinassa Shanghaissa sekä Zhejiangin ja Jiangsun maakunnissa. 

Matka tarjoaa yrityksellesi loistavan mahdollisuuden avata ovet Kiinan markkinoille ja löytää kiinalaisia yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja sijoittajia. Tavoitteena on myös luoda pohja kiinalais-suomalaisille tutkimus- ja kehityshankkeille, joita on tähän mennessä rahoitettu Tekesin, sekä Kiinan Tiede- ja Teknologiaministeriön (MOST) ja provinssien välisissä rahoitushauissa. Matkan pääteemana ovat kahdenkeskiset tapaamiset suomalaisten ja kiinalaisten yritysten välillä. Delegaatiomatkan ohjelma pyritään muokkaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Lataa matkan esite (pdf, suomenkielinen versio)

Lataa matkan ohjelma

Alustava ohjelmarunko:

3.11.2014 Co-operation seminar & matchmaking, Hangzhou, Zhejiang

4.11.-5.11.2014 International Cleantech Transfer and Investment Congress, Shanghai Ohjelma Esite

Tutustu tapahtumaan osallistuviin yrityksiin ja sijoittajiin tapahtuman sivuilla. Ilmaisemalla tapaamistoiveistasi etukäteen varmistat sopivien yhteistyökumppanien tapaamisen.

6.11.2014 4th China Jiangsu Conference for International Technology Transfer and Commercialization (CITTC), Nanjing, Jiangsu Ohjelma

7.11.2014 Co-operation seminar & matchmaking in Zhangjiagang, Jiangsu

Muutokset ohjelmaan mahdollisia – lopullinen ohjelma vahvistuu osallistujien myötä.

Ilmoittautuminen

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut matkasta, ilmoittautukaa mukaan jo nyt! Ilmoittautumalla mukaan mahdollisimman pian voimme suunnitella matkan yrityksenne tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Groove-ohjelman koordinaattori Leena-Kaisa Piekkari (leena-kaisa.piekkari (at) poyry.com / +358 10 332 4236)

Lisätietoja antaa myös Groove-ohjelman päällikkö Pia Salokoski (pia.salokoski (at) tekes.fi / +358 2950 55672) 

Matkalle mahtuu mukaan vielä yksi yritys. Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä Leena-Kaisa Piekkariin. Yrityksille jää maksettavaksi omat matkustus- ja majoituskulut, Tekes tarjoaa ohjelman ja kuljetukset paikan päällä.

 

** CITTC 2014: the 4th China Jiangsu Conference for International Technology Transfer and Commercialization **

Matkan aikana osallistutaan 6.–8.11. Nanjingissa järjestettävään CITTC 2014  -konferenssiin. Tapahtuman tavoitteena on tarjota kiinalaisille ja kansainvälisille yrityksille mahdollisuus tavata toisiaan ja löytää yhteistyökumppaneita. Tapahtuma on delegaation mukana osallistuville ilmainen.

Tapahtuma koostuu yhteisestä seminaariosuudesta, lyhyistä teknologioiden esittelytilaisuuksista sekä kahdenkeskisistä tapaamisista kiinalaisten yritysten kanssa. Tapahtumaan osallistuu edustajia Jiangsun provinssin high-tech yrityksistä, innovaatio- ja teollisuuspuistoista sekä valtion organisaatioista. 

CITTC-konferenssin yhteydessä pidetään erityinen Suomi-osio, jossa suomalaiset yritykset pääsevät esittelemään esittelemään yritystään / teknologiaansa paikalle saapuville kiinalaisille yrityksille. Tämä on loistava tapa saada yritykselleen näkyvyyttä tilaisuudessa.

Tapahtuman i-PIC -portaaliin rekisteröitymällä pääset tutustumaan muihin tapahtumaan osallistuviin yrityksiin jo etukäteen. Portaali toimii myös alustana B2B-tapaamisten sopimiseen. Rekisteröityminen ei vaadi sitoutumista matkalle. 

Lista tähän mennessä CITTC-konferenssiin ilmoittautuneista yrityksistä, päivitetty 1.9.2014


** Voit tutustua myös muihin potentiaalisiin Jiangsulaisiin yhteistyökumppaneihin Jiangsu Hi-tech Atlaksessa. Pyrimme organisoimaan matchmaking-tapaamisia löytämiesi sopivien yritysten kanssa järjestämällä heidätkin mukaan CITTC-seminaariin.