Digitaalisuutta tuotteisiin, tuotantoon ja palveluihin: ITEA 3 -ohjelma esillä

Eurooppalainen ohjelmistointensiivisiä järjestelmiä ja palveluja kehittävä ITEA 3 -ohjelma on käynnistynyt. Suomalainen kick off -tilaisuus pidetään osana DIGILE Mega Sprint Review Dayta 26.3. kaikille avoimessa tilaisuudessa. Ohjelmien yhteyshenkilöt ovat paikalla ja tavattavissa koko tilaisuuden ajan.

Tekesin asiantuntijat ovat paikan päällä kertomassa ITEA-klusterin ja Horisontti 2020 -ohjelman rahoituksesta. DIGILE kerää kaikki tutkimusohjelmansa saman katon alle 26.3. kertomaan tuloksista, oppimaan menneistä ja suunnittelemaan tulevaa.

ITEA 3:n hallituksen puheenjohtaja Rudolf Haggenmüller pitää esityksen aiheena: ITEA 3 – Seizing the high ground in a time of change. Lisäksi esitellään oululaisen While on the Moven case, jota Tekes rahoitti ITEA 2 -ohjelman kansainvälisessä projektissa Smart Urban Spacesessa. Paikalla ITEA-toimistosta on myös johtaja Fopke Klok.

Käytä tilaisuus hyväksi ja tutustu kansainvälisen yhteistyön mahdollistavaan ohjelmaan. ITEA 3 -klusteriohjelman ja EU:n Horisontti 2020 -ohjelman hyvin tuntevat Tekesin asiantuntijat ovat tavattavissa koko päivän ja iltapäivän ajan paikan päällä. Heidän kanssaan voi sopia kahdenkeskisen tapaamisen ottamalla suoraan yhteyttä. Rahoitus ITEA 3:een haetaan Suomessa Tekesin kautta.

DIGILE Mega Sprint Review Day: katso ohjelma ja ilmoittaudu

Hashtag Twitteriin: #megasprint

Ota yhteyttä

Jouko Hautamäki, EU Horizon 2020 ICT -yhteyshenkilö
Tekes
p. 044 712 4133
jouko.hautamaki(at)tekes.fi

Jarmo Raittila, EU Horizon 2020 -yhteyshenkilö
Nanotechnologies, advanced materials and advanced manufacturing and processing
Tekes
p. 050 323 2442
jarmo.raittila(at)tekes.fi

Kari Penttinen, ITEA 3 -yhteyshenkilö
Tekes
p. 050 5577 916
kari.penttinen(at)tekes.fi

Hannu Nurmi, ITEA 3 -yhteyshenkilö
Tekes
p. 050 5577 771
hannu.nurmi(at)tekes.fi

DIGILE Oy, yksi strategisen huippuosaamisen keskittymistä, vauhdittaa suomalaista tieto- ja viestintätekniikan ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämistä tavoitteenaan alan kasvu ja uudet työpaikat. Tekes rahoittaa DIGILEn tutkimusohjelmia.
www.digile.fi