Co-creating business ecosystems in emerging markets

Kiinnostaako uusien tuotteiden, palveluiden tai liiketoimintamallien kehittäminen kasvaville, korkean potentiaalin markkinoille?
Ajankohta: ti 17.06.2014

Edistä yrityksesi liiketoimintaa ja osallistu tilaisuuteen, jossa Sinulla on mahdollisuus saada uusia näkökulmia liiketoimintamahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla, kuulla konkreettisia yritysesimerkkejä sekä keinoja aloittaa liiketoimintaa näillä kasvumarkkinoilla.

  • Pääpuhujana tilaisuudessa on alan johtava asiantuntija Stuart L. Hart, Enterprise for a Sustainable Worldin (ESW) perustaja ja toimitusjohtaja
  • Konkreettisia esimerkkejä kestävistä energiaratkaisuista, mobiiliteknologian kehittämisestä ja innovoinnista yhdessä kansalaisjärjestöjen kanssa Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä kertovat mm. Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila, Fuzun perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Impiö sekä World Visionin toiminnanjohtaja Tiina Saukko.
  • Kehittyvillä markkinoilla toimimisesta, markkinoinnista, rahoituksesta ja kumppanuuksien luomisesta kertovat tanskalaisten, ruotsalaisten, espanjalaisten ja italialaisten yritysten kokemuksia European BOP Learning Labien johtajat.
  • Suomalaisyritysten mahdollisuuksista luoda uusi tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja mm. Tansaniassa, Intiassa, Meksikossa ja Brasiliassa kertoo Aalto-yliopiston New Global –hankkeen yritysyhteistyöstä vastaava Petri Allekotte.

Tilaisuus järjestetään 17.6 klo 9.30-16.00 Fortumin tiloissa, osoitteessa Keilaniemi 1, Espoo, ja se on osallistujille maksuton.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä: bit.ly/1qcZvSU

Tervetuloa!