Aamukahvitilaisuus biotalouden piloteista - "Euroopan benchmarking"

Tekesin Biotalous -teema kartoitti kevään ja kesän aikana suomalaisia ja eurooppalaisia biotalouden pilottiratkaisuja kymmenessä eri maassa - kattaen yritykset, palveluntuottajat sekä tutkimuslaitoskytkentäiset julkiset toimijat.
Ajankohta: pe 24.10.2014

Tulokset esitellään aamukahvitilaisuudessa 24.10. klo 9-11.30 Helsingissä Tekesin tiloissa (Kyllikinportti 2) sekä etäyhteyksin seuraavilla ELY-paikkakunnilla: Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku.

Tapahtumassa kerrotaan mitä biotalous pilottipalveluja Tekes on tunnistanut Euroopan benchmarking -kartoituksessa, miten eri Euroopan maissa on onnistuttu yhdistämään julkinen rahoitus pilottiympäristöjen kehittämiseen ja miten Tekes voi tukea suomalaisten pilottiympäristöjen kehittämistä.

Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu yrityksille, joille biotaloutta koskevien pilottipalvelujen hankinta on ajankohtainen, pilottiympäristöjen kehittämistä suunnitteleville yksityisille tai julkisille tahoille sekä pilottipalvelujen hankintaa sisältävää kv-projektia suunnitteleville toimijoille.

Merkitse päivä kalenteriin! Ilmoittautuminen aukeaa 20.9.

Lisätietoja:

Heikki Aro
Biotalous ohjelmapäällikkö
Tekes
+358 2950 55644
heikki.aro(at)tekes.fi