Thin-film and catalytic coatings in cleantech industry

Nanoteknologian klusteriohjelma ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston ASTRaL-pinnoituslaboratorio järjestävät seminaarin teemalla “Thin-film and catalytic coatings in cleantech industry” Mikkelissä tiistaina 12.11.2013.

Seminaari tarjoaa tietoa kuinka erilaisia toiminnallisia pinnoitteita voidaan käyttää erityisesti energia- ja ympäristöteknologia-alojen sovelluksissa. General Motorsin polttokennoasiantuntija ja aurinkokennoja valmistavan G24i Powerin tutkimusjohtaja kertovat tilaisuudessa ohutkalvopinnoitteiden roolista omissa tuotteissaan. Kuulemme myös kuinka uudenlaisilla pinnoitteilla voidaan ehkäistä esimerkiksi herkkien antureiden nokeentumista polttomoottori- ja polttouuniympäristöissä. Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus päästä tutustumaan LUT:n ALD-tekniikkaan erikoistuneeseen ASTRaL-pinnoituslaboratorioon.

Seminaariohjelma on alla ja ladattavissa pdf:nä osoitteessa http://www.miktech.fi/tapahtumat/?issue=183.

Tapahtumaan on jo ilmoittautunut yrityksiä Yhdysvalloista, Englannista, Italiasta ja Saksasta. Ilmoittaudu sinäkin osoitteessa http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1078024&chk=XVTBM6CM