Slush 2013

Tekes osallistuu Slush-tapahtumaan pääalueella Team Finland –ständillä ja peleihin keskittyneellä Slush Gaming Trackilla.

Startup-yrittäjille ja pääomasijoittajille suunnattu Slush-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kaapelitehtaalla 13.-14.11.

Tekes näkyy Slushissa osana Team Finlandia. Tekesin asiantuntijat jalkautuvat tapahtumaan kertomaan palveluista erityisesti alkaville yrityksille.

Team Finlandiin kuuluu Slushissa Tekesin lisäksi Finnveraan, Invest in Finland, PRH ja Teollisuussijoitus. Myös Tekesin hallinnoiman Vigo-yrityskiihdyttämöohjelman kiihdyttämöt esittäytyvät tapahtumassa omalla ständillään.

Tekes pyrkii Slushissa myös yhdistämään suomalaisia startup-yrityksiä ja kansainvälisiä pääomasijoittajia. Tapahtumaan on tulossa yli tuhat yritystä ja satoja pääomasijoittajia. Slush linkittää yritykset potentiaalisimpien rahoittajien kanssa. Slushin aikana tullaan näkemään noin 100 yritysesitystä ja 3000 kasvuyritysten ja sijoittajien välistä tapaamista.

Paljon asiaa peleistä

Keskiviikkona 13.11. Tekes on mukana Slush Gaming Trackilla Skene-peliohjelmalla. Skene esittelee Tekesin roolia Suomen peliteollisuuden tukijana.

Gaming Track sukeltaa tarinoihin, työkaluihin ja trendeihin pelialan huippuammattilaisten kanssa. Paneelissa keskustellaan konsoli- ja mobiilipelin tulevaisuudesta.

Paneeliin osallistuvat muun muassa Supercellin Ilkka Paananen ja Rovion Mikael Hed useiden kansainvälisten huippunimien kanssa. Paneelin vetää yhdysvaltalaisen teknologiamedia VentureBeatin Dean Takahashi.

Slush Gaming Track huipentuu oppeihin menestyksekkään mobiilipelin tekemisestä. Siihen kuuluu käyttäjähankinta, pelidesign, monetisaatio, analytiikka, markkinointi, hypen luominen ja tuotteen elinkaaren hallinta.

Lue lisää