Slush Gaming Track 2013

Tekes on mukana Slushissa Skene-peliohjelmalla ja startupeille suunnattuja palveluja esittelevällä Team Finland -ständillä.

Skene – Games Refueled -ohjelma esittelee Tekesin roolia Suomen peliteollisuuden tukijana ke 13.11. Slush Gaming Trackissa Black Stagella. Tilaisuus alkaa klo 8 ja siellä sukelletaan tarinoihin, työkaluihin ja trendeihin pelialan huippuammattilaisten kanssa ja keskustellaan konsoli- ja mobiilipelien tulevaisuudesta. Mobiili-startupeilta kuullaan kokemuksia niiden alkutaipaleelta.

Pelaaminen on siirtynyt viime vuosina voimalla uusille alustoille. Mikä on sen tulevaisuus? Paneelissa Supercellin Ilkka Paananen, Epic Gamesin (Gears of War -sarja, Unreal Engine) Mark Rein, ZeptoLabin (Cut the Rope -sarja) Misha Lyalin ja Rovion Niklas Hed keskustelevat aiheesta VentureBeatin Dean Takahashin johdolla.

Mobiilit pikaviestipelit ovat kovassa nousussa Aasiassa. Jun Otsuka LINE:stä ja Gareth Morris Facebookista kertovat niistä menestystarinoita ja valottavat tulevaisuuden näkymiä.

Tameem Antoniades kertoo Ninja Theoryn (Heavenly Sword, Enslaved) matkasta AAA-konsolipeleistä mobiilikehittäjäksi. Muita kovia nimiä ovat Balasz Török CD Projekt RED:stä (The Witcher -sarja, GOG.com) ja Matias Myllyrinne Remedy Entertainmentilta.

Tiiviissä sessioissa käydään läpi menestyksekkään mobiilipelin teko. Siihen kuuluu käyttäjähankinta, pelidesign, monetisaatio, analytiikka, markkinointi, hypen luominen ja tuotteen elinkaaren hallinta.

Slush Gaming Trackia isännöivät Sonja Ängeslevä IGDA Finlandista ja KooPee Hiltunen Neogamesista, joka koordinoi Skeneä.

Lue lisää