Lahden Bisness Day tarjoaa yrittäjäkohtaamisten parhaat palat

Business Day 2013 järjestetään Lahden Messukeskuksessa torstaina 21.11.2013 klo 10–18.

Päivän päätteeksi ovat Business Up -iltamat näytteilleasettajille, kutsuvieraille ja yhteistyökumppaneille klo 19–22.

Business Day 2013 on yritysten liiketoiminnan hoitamiseen liittyvien laitteiden, materiaalien, palveluiden ja alihankintojen erikoismessutapahtuma, joka järjestetään Lahden Messukeskuksessa 21. marraskuuta.

Tapahtuma tarjoaa pienille ja suurille yrityksille foorumin uusien asiakaskontaktien luomiseen ja verkostoitumiseen sekä näkyvyyden kasvattamiseen. Tapahtumassa on esillä yritystoimintaa tehostavia työkaluja ja ratkaisuja organisaation kaikilta toimintoalueilta. Lisäksi tapahtumassa on oma osionsa yrittäjäksi aikoville.

Business Day -foorumilla kuullaan päivän aikana nimekkäiden puhujien puheenvuoroja. Tapahtumassa esiintyvät mm. Finpron futurologi Niko Herlin ja tulevaisuuden tutkija Ilkka Halava.

Tekes ja Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa -ohjelma ovat mukana messuilla osastolla D7b. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme!

Tilaisuudessa myös pienyrittäjäfoorumi "Kohtaamisia"

Nopeatempoisiin työpajoihin perustuva "Kohtaamisia" toteutetaan osana Business Day -messutapahtumaa. Kohtaamisia-tapahtuma on suunnattu erityisesti pienille yrityksille ja niiden henkilöstölle sekä yrityksille, jotka etsivät yhteistyökumppaneita ja palveluratkaisuja pienten yritysten verkostoista tai yhteenliittymistä. Työpajojen teemoja ovat mm. yrittäjyyden tulevaisuus ja erilaiset yritysyhteistyöprojektit.

Verkostoituminen ja yritysesittelyt ovat vahvana osana tapahtumaa, ja yrittäjä pääsee tarpeidensa mukaan myös kehittämään omaa yritystään tai antamaan kehitysaiheita muiden osallistujien ratkottavaksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtumaan