Alihankintamessut 2013: Kaipaako yrityksesi uusia ideoita? Haluatko kasvattaa tulostasi asiakas- ja käyttäjälähtöisen osaamisen avulla?

Aika: 24.–26.9.2013
Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Kaipaako yrityksesi uusia ideoita kasvuun? Tunnetko asiakkaasi unelmat? Haluatko kasvattaa tulostasi asiakas- ja käyttäjälähtöisen osaamisen avulla? Tekes kannustaa pk-yrityksiä innovointiin.

Tule keskustelemaan kanssamme Alihankintamessuille! Messujen teema on tänä vuonna muotoilu ja kilpailukyky. Tekes on mukana Alihankintamessuilla yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Pirkanmaan ELY-keskuksen kanssa. Tekesin maksuton sparrausklinikka järjestetään messujen yhteydessä.

Löydät meidät C-hallista C422 pääviesteillä:
Innosta menestykseen
Muodosta tulosta
Erotu kilpailijoista


Liideri-ohjelman seminaarissa haetaan avaimia liiketoiminnan uudistumiseen!

Liideri-ohjelma järjestää messuilla seminaarin:
AVAIMIA LIIKETOIMINNAN UUDISTUMISEEN! KOLME ASKELTA...

Tiistaina 24.9. klo 13.00–16.00
Seminaaritila Saturnus, Seminaarikeskus 2. krs. Laita

Seminaarissa herätellään pohtimaan uudenlaisia keinoja kilpailukyvyn parantamiseksi B-to-B kentällä. Millaisia mahdollisuuksia erottautumiseen ja kehittymiseen tarjoavat työntekijä- ja käyttäjälähtöiset näkökulmat? Aihetta käsitellään yritysesimerkkien ja asiantuntijapuheenvuorojen avulla. Esitykset pohjautuvat FIMECCin UXUS (User Experience and Usability in Complex Systems)-ohjelmaan ja IHub (Value Innovation Hub)-projektiin.

Tilaisuuden askeleet ovat:
Askel 1: Kokemuksellisuus toiminnan uudistajana: Virpi Roto (Aalto Arts) ja Risto Käkelä (Avant Tecno Oy) -  Käyttäjäkokemus, Hannu Paunonen (Metso Automation Oy) - Käyttäjän kohtaaminen
Askel 2: Enemmän kuin töissä: Kari Kainulainen (Normet) ja Erno Salmela (Lappeenrannan teknillinen yliopisto) - Työhön heittäytyminen ja työkavereiden arvostaminen
Askel 3: Rahat puhuvat - jokainen voittaa, kun tavara liikkuu: Kauko Kinnunen (Tana Oy) ja Ari Happonen (Lappeenrannan teknillinen yliopisto) - Rooli verkostomenestymisen taustalla

Lisätiedot ja rekisteröityminen messuille

www.alihankinta.fi

Tampereen Alihankinta-messut kokoavat 25-vuotisjuhliensa kunniaksi ennätykselliset noin 1000 näytteilleasettajaa uudistuneeseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.